≫ 

Nišlije dobijaju novi kružni tok: Kada građani vide najmoderniju raskrsnicu u gradu, ODLEPIĆE (VIDEO)

Radovi na delu ulice Cara Dušana počeli su 18. novembra, a plan je bio da se u najkraćem roku od 90 dana, u potezu između ulica Vojvode Mišića i Nikole Pašića, promene ivičnjaci, trotoari, zameni kolovoz, a raskrnica kod „Imidža“ dobije kružni tok

  • 12

Iako je najavljeno da će uz radove na rekonstrukciji Dušanove ulice u Nišu, biti urađen i kružni tok na raskrsnici kod „Imidža“, to se do sada nije dogodilo najverovatnije zbog loših vremenskih uslova, a najavljeni rok je 21. februar.

Zbog magle u Nišu neki letovi preusmereni u Beograd

Radovi na delu ulice Cara Dušana počeli su 18. novembra, a plan je bio da se u najkraćem roku od 90 dana, u potezu između ulica Vojvode Mišića i Nikole Pašića (kod Dušanovog bazara), promene ivičnjaci, trotoari, zameni kolovoz, a raskrnica kod „Imidža“ dobije kružni tok.

Ulica cara Dušana puštena je za saobraćaj 27. decembra.

- Iako još nije urađena kompletna rekonstrukcija trotoara i izgradnja kružnog toka kod Imidža, ulica je puštena u saobraćaj kako bi se smanjile saobraćajne gužve - rekao je tada prilikom obilaska radova gradonačelnik Niša, Darko Bulatović.

Investitor radova je Grad Niš kroz program uređivanja zemljišta za 2016. godinu, a radove izvodi „PZP TRACE NIŠ“.

Milutin Gašević, direktor Preduzeća za puteve (PZP) kazao je da je ova firma do danas sve rokove ispoštovala.

- Kružni tok će imati radijus 12 metara, znači biće dve saobraćajne trake, jedna od 3, 5, druga 4 metra - kazao je "Niškim Vestima" 18. novembra kada su počeli radovi na rekonstrukciji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA