Misterija Marinine smrti u Maloj Krsni: Objavljeni rezultati obdukcije

Iako na njenom telu u startu nisu bile vidljive povrede, zbog burnog života pokojne Marine, istražni organi nisu želeli da prejudiciraju uzrok smrti, već su čekali rezultate obdukcije

  • 0

Rezultati obdukcije pokazali su da Marina Mijailović (36), čije je telo pronađeno u petak po podne u kanalu u Velikoj Krsni, nije prminula nasilnom smrću.

Detalji tragedije u Mladenovcu: Teške optužbe majke čija je ćerka pronađena u kanalu, krivi zeta za njenu smrt

Iako na njenom telu u startu nisu bile vidljive povrede, zbog burnog života pokojne Marine, istražni organi nisu želeli da prejudiciraju uzrok smrti, već su čekali rezultate obdukcije. A u međuvremenu porodica ove žene optuživala je njenog muža, Miroslava Milisavljevića da ju je ubio.

Iako je obdukcija pokazala da je Marina preminula prirodnom smrću, dat je nalog da se urade i toksikološke analize koje će pokazati da li je u krvi imala prisustvo opijata. Međutim, na rezultate ovih testova čeka se mesec dana.

U međuvremenu, istraga na razotkrivanju šta se desilo Marini, otkrila je buran život žrtve, koji je i mogući motiv eventualnog zločina.

- Marina je ceo život bila problematična. U Ivanči je živela sa roditeljima, koji su alkoholičari i mlađim bratom. Sirotinjski život. I Marina je volela da pije. Od srednje škole se vanbračno udavala ko zna koliko puta, bukvalno je išla od jednog do drugog muškarca. Nije prvi put i da "nestane" i da je nema po nekoliko dana - pričaju meštani Ivanče.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA