≫ 

Ovo je mladić koji je sinoć sebi prerezao vrat: Pogledajte njegove poslednje fotografije sa Fejsbuka (FOTO)

- Patio je posle smrti majke, mislio sam da će to da prevaziđe, borio se s tim - priča otac nesrećnog mladića

  • 20

Mladić koji je tragično stradao sinoć u Nišu bio je student Nikola C. (26). On je sebi nožem prerezao vrat, vozio se dva kilometra i dotukao se staklom od retrovizora. Prema rečima njegovog oca Radomira, Nikola je bio suvo zlato i ništa nije ukazivalo na to da će do takve tragedije doći.

Krvava drama u Nišu: Mladić (26) prerezao sebi vrat, policija ga jurila pokušavajući da ga spasi (FOTO)

Mladić je patio posle smrti majke, koja je preminula pre 10 godina. Prema očevim rečima, bio je u strahu da će ostati i bez drugog roditelja pa ga je noću stalno obilazio da vidi da li spava, merio mu pritisak...

Foto: Facebook/Nikola Cukavac Foto: Facebook/Nikola Cukavac

Mladić se sinoć otrgao ocu iz ruku dok je ovaj pokušavao da mu otme nož i otrčao do automobila. Za njim je ostajao krvavi trag. Otac ga je samo ispratio pogledom i brzo pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Foto: Facebook/Nikola Cukavac Foto: Facebook/Nikola Cukavac

- Patrola je odmah krenula za vozilom u kojem je bio mladić kako bi mu blagovremeno bila pružena pomoć. Zaustavljen je u Obrenovićevoj ulici gde ga je preuzela Hitna pomoć i on je u veoma lošem stanju prebačen do Urgentnog centra. Preminuo je u 19.40 sati – saopštila je policija.

Fotografije na njegovom Fejsbuk profilu pokazuju mladića koji je navijao za Partizan, išao na stadion, navijao, imao mnogo fotografija sa društvom, drugaricama i iz izlazaka. Delovalo je da uživa u životu. Bio je i human, učestvovao je u skupljanju novca za jednog psa.

Kao i većina mladića, opčinjen automobilima.

Foto: Facebook/Nikola Cukavac Foto: Facebook/Nikola Cukavac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    1. mart 2017 | 20:19

    Tuga, lijep momak. Zraci dobrotom. Gdje su drugovi, prijatelji, komsije, rodbina da mu pomognu da prevazidje tugu, usamljenost. Svijete, svijete.

  • Blade

    1. mart 2017 | 19:15

    Ljudski um je zona sumraka

  • plavi safir

    1. mart 2017 | 19:01

    Tuga! Saucesce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA