Saznala da je muž vara, pa ga upucala. Policija došla da je hapsi, a kad su je pretresli, imali su još materijala za optužnicu! (VIDEO)

Ona je čim je videla supruga izvadila pištolj i počela da puca u njegovom pravcu

  • 8

Kod Emine Arnautović (36), zvane Minka, koja je juče uhapšena, jer je ranila supruga, sarajevska policija je pronašla i kilogram droge.

Drama u Rakovici zbog ljubomore: Rešila da kazni supruga jer ju je prevario, pa mu pucala samostrelom u međunožje?

Arnautovićka, koja je nedavno puštena iz pritvora, priredila je juče usred bela dana u Ulici Azize Šačirbegović u sarajevskom naselju Hrasno pravu dramu nakon što je iz pištolja, pred očima sinova, ranila supruga Admira Arnautovića zvanog Šmrk.

Ona je s maloletnim sinovima oko 13.45 sati prošla pored supruga "golfom 7" i zatekla ga u preljubi, što je, najverovatnije, bio okidač da iz pištolja ispali više hitaca. Ona je čim je videla supruga izvadila pištolj i počela da puca u njegovom pravcu, koji se u tom trenutku nalazio u blizini jedne škole.

On je počeo da beži, ali ga je Emina sustigla u parku kod obdaništa, gde ga je i ranila. To je sve uradila pred očima sinova. Potom je pokušala da uđe u obližnji frizerski salon.

Radnici i mušterije, gledajući sve to, prepali su se i zaključali vrata. Ona je vrištala i psovala.

Onda je nogom razbila staklo na izlogu. Vrtela se tu ukrug, psovala... dok nije došla policija i uhapsila je.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA