≫ 

Rus opisao jezivi napad u Beogradu: Naši su pevali "Kaćušu", kada su im rekli da su ruske ku*ve. Tada je počeo haos

Ranjeni Maksim Butrim je nakon napada na jednoj društvenoj mreži napisao kako je u Beograd došao da bi sebi ispunio rođendansku želju

  • 18

Dvojica mladića iz Rusije Pavel Badrov (29) i Maksim Butrin (29) pretučeni su i izbodeni u subotu uveče u centru Beograda dok su s prijateljima pevali čuvenu pesmu "Kaćuša". To je za ruske medije ispričao navijač Spartaka koji je video ceo incident u Ulici Kralja Milana kod Beograđanke, neposredno posle prijateljske utakmice sa Crvenom zvezdom.

Preokret u priči o izbodenim navijačima Spartaka: Rus kaže da su ih na Zelenjaku napali Albanci

Tri verzije napada na ruske navijače u Beogradu: I dalje niko ne zna šta se zaista desilo!

On je dvojicu mladića koji su provocirali i izboli Ruse nazvao Šiptarima, ali je ostalo nejasno da li je time želeo da ih uvredi ili je pomislio da su se tamo zaista zatekli neki Albanci koji preziru njegove sunarodnike.

- To su bili Šiptari. Naših petorica momaka i devojaka išli su ispred mene, oko 200 metara ispred. Zapevali su "Kaćušu". S druge strane ulice dvojica "nosoroga" (česta ruska uvreda) nešto su počeli da viču, tipa "ruske kurve". Naši momci su im povikali: "Šiptari!", zaleteli se na njih i izbila je tuča. Dotrčao sam, ta dvojica s pocepanim majicama pobegoše, a dvojica naših su ležala na asfaltu. Skinuli smo im majice, a ispod su se videle povrede - ovako je opisao obračun jedan navijač Spartaka, prenosi Informer.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Jedan je počeo da gubi svest, a drugi se još držao. Stigla je policijska patrola, Hitna pomoć i momke su odvezli.

Ranjeni Maksim Butrim je nakon napada na jednoj društvenoj mreži napisao kako je u Beograd došao kako bi sebi ispunio rođendansku želju. Želeo je da prisustvuje utakmici Crvena zvezda - Spartak, iako su njegovi roditelji bili protiv toga.

I devojka teško povređenog Badorva izjavila je za jednu moskovsku televiziju da nije bila oduševljena što njen dečko ide na tu utakmicu i da joj nije jasno zašto Pavel hoće da se druži sa Srbima.

Pavel i Maksim se posle napada oporavljaju u beogradskom Urgentnom centru, ali Badrov je prošao mnogo gore. Povređena mu je plućna maramica, odstranjena slezina, a ima i povredu bubrega.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vatrogasac

    28. mart 2017 | 09:26

    Pod hitno da se uhvate pocinioci i da se kazne, isto kao i pocinioci napada na Brisa Tatona. Idioti hoce da nas posvadjaju sa bracom Rusima, nece im uspeti. Srbi su gostoljubljiv narod , zbog ovakvih idiota , huligana , kriminalaca sa margine drustva , izacicemo na los glas. Braco , zelim vam brz oporavak.

  • Isko

    28. mart 2017 | 08:22

    Kako dobra reklama za Beograd. Nadam se da će napadači biti nađeni, a onda, da ih neko nauči reči pesme, ako budu imali zube.

  • Papiculo

    28. mart 2017 | 10:26

    Ovo je bruka za sve nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA