≫ 

Srušio se helikopter sa petoro ljudi: Pronađena olupina nestale letelice u Irskoj, nema preživelih (FOTO)

Helikopter je nestao iznad mora nakon što je prešao liniju obale iz pravca Velsa

  • 0

Privatni helikopter sa petoro ljudi nestao je iznad Irskog mora nakon što je izgubio kontakt sa radarom, a nakon opsežne potrage njegova olupina je pronađena u Snoudoniji u Severnom Velsu. Niko od putnika i posade nije preživeo ovu nesreću.

 

UŽAS U MOSKVI: Vatrogasno vozilo udarilo u autobusku stanicu, ima poginulih i povređenih (VIDEO)

 

Helikopter je nestao tokom jučerašnjem dana iznad mora nakon što je prešao liniju obale iz pravca Velsa. Policija i gorska služba su isprva sumnjali da je helikopter nestao u moru, ali je istraga kasnije sužena na kopneni deo Velsa, što se ispostavilo kao ispravno.

 

Garet Evans iz policije Severnog Velsa je rekao da je u Snoudoniji pronađen "crveni helikopter "Twin Squirrel" koji nije stigao do Dablina, koji mu je bila destinacija".

 

- Formalna identifikacija tela još uvek nije sprovedena tako da ne možemo da dajemo detaljnije informacije o putnicima, za sad - rekao je on.

 

Letelica, koja je registrovana pri građevinskoj kompaniji, napustila je juče poslepodne mesto Milton Kejnz u Britaniji na putu za Dablin.

 

Podsetimo, letelica je izgubila radio i radarski kontakt nakon čega je usledila velika potraga.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs/ Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA