≫ 

Maskiran uleteo u menjačnicu i uz pretnje pištoljem pokupio sve: Kada je hteo da ponovi akciju, jedan potez radnice ga je prestravio!

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su razbojništvo u menjačnici i dva pokušaja razbojništva i uhapsili B.J. (40), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Nove, spektakularne pljačke u Srbiji: Banditi uskaču u automobile u pokretu i OTIMAJU!

Istražitelji otkrili šemu pljačke veka banke u Skoplju: Kurir preneo pare u Srbiju, uhapšen je, a ne zna se gde je novac

Sumnja se da je B.J. 12 .aprila ove godine u jednoj menjačnici u Mis Irbijevoj ulici uz pretnju pištoljem od radnice oduzeo 1.400 evra i 100.000 dinara, saopštio je MUP.

Dva dana ranije, u ekspozituri jedne banke u Karađorđevoj ulici u prepodnevnim satima, maskiran uz pretnju pištoljem, od radnice je pokušao da oduzme novac, ali je odustao pošto je radnica pritisnula panik taster.

Na isti način, 18. aprila ove godine, pokušao je razbojništvo i u menjačnici u Kruševačkoj ulici do koje se dovezao "jugom", ali je radnica takođe uključila alarm, nakon čega je on pobegao.

Osumnjičeni B.J će uz krivičnu prijavu biti priveden Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA