VEROVALI ILI NE: Policija saslušavala tviteraša zbog šale da je prodao devojku!

Goran Mirković pozvan na informativni razgovor u novosadsku policiju jer je na svom Tviter profilu napisao: "Napokon imam vezu na daljinu - prodao sam devojku u belo roblje"

  • 13

Novosađanina Gorana Mirkovića policija u Novom Sadu pozvala je na informativni razgovor zbog njegovog aforističnog tvita na društvenoj mreži "Tviter"!

 

Goran Mirković na svom nalogu na ovoj društvenoj mreži pod imenom "Dead Man`s Chest" napisao je očigledno šaljiv tvit koji glasi: "Napokon imam vezu na daljinu - prodao sam devojku u belo roblje".

 

Ovaj slučaj podigao je veliku prašinu među ostalim "tviterašima".

 

U novosadskoj policiji Telegrafu je potvrđeno da je Mirković pozvan na informativni razgovor po zahtevu Uprave granične policije iz Beograda.

 

Goran Mirković nije želeo da komentariše ova dešavanja, a do odgovora iz policije Beograda nismo došli do zaključenja teksta.

 

(D. Z.)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare021

    11. jul 2012 | 17:06

    bolje da provere, nego kasnije da bude "gde je ovde policija? sta rade oni?" bla bla bla..

  • Милисав

    11. jul 2012 | 21:35

    Пандури се праве да не знају ко су трговци белим робљем по Србији и узимају рекет од њих . А онда показују своју ревност малтретирајући обичне људе .

  • sasa

    11. jul 2012 | 21:28

    Dali saljivi "tvit" ili opaska i komentari na "fejsbuku" mogu dovesti autore u neugodnu situaciju. Dakle, nemamo slobodu misljenja, svakom kome se prohte moze shvatiti pogresno asocijaciju i da krene u "lov na vestice" Dali je ovo novokomponovana situacija ili je ona nasledjena iz proslog saziva. Ipak mislim da je nasledjena posto se ovi jos nisu konstituisali i imaju preca posla od pracenja drustvenih mreza. Dakle sada ce moci moj komsija kao za vreme IBOa podnesti prijavu da sam antidrzavni elemenat posto se ne slazem sa vise segmenata vladavine ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA