Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Kad je 2009. godine otkrivena horor priča o devojci koja je pet godina bila zatvorena u psihijatrijskoj bolnici zbog svoje homoseksualnosti, hrvatska nacija je bila zgrožena.

Odluku o tome ko će zasesti u u fotelju premijera nakon što Aleksandar Vučić preuzme dužnost predsednika Srbije mogli bi da donesu građani na biralištima i to možda u avgustu, piše “Alo”.

Više o izboru novog premijera pročitajte OVDE.

Vozačke dozvole na starom papirnom obrascu po članu 351. važećeg Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima važe do 10. juna ove godine.

U Srbiji je prva žrtva “Plavog kita” 13-godišnji J.V. iz okoline Velike Plane se samo zahvaljujući reakciji svojih roditelja i drugova izvukao iz kandži igrice koja tinejdžere nagoni na samopovređivanje, a na kraju i na samoubistvo.

Više o ovoj igrici pročitajte OVDE.

Prve pretnje stigle su na račun Džulijana Asanaža, osnivača Vikiliksa, nakon što su svetom odjeknule informacije da je Švedska odustala od istrage za silovanje protiv njega.

Karcinom je drugi najčešći uzrok smrtnosti u svetu, posle bolesti srca i krvnih sudova, ali ako se otkrije blagovremeno, može da se izleči.

Više informacija možete da pročitate OVDE.

Predstavnica Srbije na 62. “Evrosongu“, pevačica Tijana Bogićević, nije se plasirala u finale pesmom “In Too Deep”, a nekoliko dana nakon svega, kada su se slegli utisci, ispričala nam je kakvo iskustvo je ponela iz Kijeva.

Košarkaši Olimpijakosa još jednom su naneli bolan poraz CSKA! U polufinalu su srušili Moskovljane sa 82:78 (12:18, 22:21, 24:27, 14:22) i igraće u finalu protiv Fenerbahčea ili Reala.

Više o utakmici pročitajte OVDE.

Fudbalski klub Partizan bio se ponovo oglasio posle reakcija iz komšiluka od direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Više o tome šta su rekli iz FK Partizan pogledajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA