Tuga do neba u Makedoniji: Devojčica (15) se požalila na bolove u stomaku, a nedugo zatim je preminula

Telo 15-godišnje devojčice je predato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Skoplju

  • 8

Devojčica (15) iz sela Dolna Gunovica kod Gostivara, na zapadu Makedonije, pre nekoliko dana se požalila na jake bolove u stomaku, a juče je umrla pod nerazjašnjenim okolnostima. Preminula je u kolima Hitne pomoći sa kojima je iz Gostivara bila prebačena u Urgentni centar u Skoplje.

Šamar od dečka nije nasilje već pažnja: Šokantno priznanje srednjoškolki koje smatraju da je to LJUBAV

Kada se devojčica požalila svojim roditejima da je boli stomak oni su je u subotu uveče odveli kod lekara.

Doktor ju je pregledao, a nakon primljene terapije bilo joj je mnogo boblje, pa se sa roditeljima vratila kući.

Međutim, juče joj je ponovo pozlilo, pa je sa povraćanjem i dijarejom oko 9 časova završila na infektivnom odelenju Opšte bolnice u Gostivaru.

Kada su dežurni lekari hteli da joj daju terapiju, devojčica je dobila jake grčeve u stomaku.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Dežurni tim je pacijentkinju odmah prebacio u Urgentni centar, koji se nalazi u neposrednoj blizini. U međuvremenu, otkazalo joj je srce. Anesteziolog ju je reanimirao i uspeo je da vrati u život. Ubrzo smo, prema svim procedurama, organizovali transport do Skoplja -  navodi se u saopštenju bolnice iz Gostivara.

Na žalost, na pola puta do Skoplja, devojčici su u kolima Hitne pomoći otkazale funkcije vitalnih organa.

Uprkos svim naporima medicinskog tima u ambulantnom vozilu, devojčicu nisu uspeli da ožive, pa su lekari u skopskom Urgentnom centru juče oko podne mogli samo da konstatuju smrt bez vidljivih tragova nasilja, stoji u policijskom izveštaju.

Telo 15-godišnje devojčice je predato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Skoplju, a nalazi treba da pokažu da li je trovanje ili nešto drugo uzrokovalo njenu smrt.

Daljinac baner

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    12. jun 2017 | 22:35

    Туга.

  • Srbija

    13. jun 2017 | 00:46

    Vec dva puta mi se to desavalo. Nesnosni bolovi u stomaku, proliv, povracanje,najzad se ukocim od bolova i zaglavim na hitnoj sluzbi gde primim injekciju. Posalju me na hiruskom odeljenju sa sumnjom da je upala slepog creva, oni kazu nije do njih, infektolog da nije do njih, ginekolog me tera da radim test na trudnocu iako kazem da ne postoji sansa za istu. I na kraju me puste kuci i kazu da je sve u redu. Na kraju doktorka ginekolog na moje pitanje kome dalje da se obratim ona kaze PSIHOLOGU? Tesko nama ko nas leci.

  • Majkan

    12. jun 2017 | 22:55

    Bem ti zivot,i srecu.Tuga . gde ste sad bogomoljci , gde je taj pravedni bog !? Jel zasluzilo jadno dete tako nesto ? Ako nije gde je taj svemocni za kojim ste svi zaludjeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA