Uhapšen piroman u Vranju: Otvorio rezervoar, pa izazvao požar. Vatrogasci jedva sprečili tragediju!

Zahvaljujući brzoj i efikasnoj intervenciji bosilegradske vatrogasno-spasilačke jedinice, požar je lokalizovan i sprečene veće posledice

  • 0

Pripadnici Policijske uprave u Vranju doneli su rešenje zadržavanju do 48 časova za N.S. (32) iz Beograda zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

Majci dečaka piromana koji je zapalio beskućnika preti zatvor: Evo kolika kazna je čeka

Jezivu akciju piromana snimile kamere: Polio se benzinom, a onda zapalio garažu punu vozila - kada je plamen buknuo, počeo je da beži (VIDEO)

Portparol MUP-a u Vranju Dragan Stamenković saopštio je da je osumnjičeni u saradnji sa beogradskom policijom uhapšen po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu.

Osumnjičeni se tereti da je 29. aprila ove godine u Bosilegradu namerno izazvao požar na jednom rezervoaru i automatu za istakanje goriva.

Zahvaljujući brzoj i efikasnoj intervenciji bosilegradske vatrogasno-spasilačke jedinice, požar je lokalizovan i sprečene veće posledice.

Osumnjičeni će sa krivičnom prijavom policije biti priveden na saslušanje u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA