Sneg i led do kolena na ulicama Đirone kod Barselone, cela Španija u kolapsu (FOTO) (VIDEO)

Nevreme je praćeno gradom, tako da je po ulicama led napadao do kolena

  • 14

Snažno nevreme koje je zahvatilo i delove Španije, posebno se manifestovalo na ulicama Đirone po kojima su napadale velike količine kiše, praćene gradom, piše katalonski dnevnik "El nacional".

APOKALIPSA U EVROPI: Nevreme razara sve pred sobom, epski potop u Moskvi, u Berlinu nešto slično nisu videli 110 godina (FOTO) (VIDEO)

Naime, u jednom trenutku vatrogasne jedinice primile su čak 300 poziva za pomoć u intervalu od 19 do 22 časa, mahom zbog palih grana, poplava, nemogućnosti prolaza i sličnog.

Možda najupečatljiviji bili su problemi u tržnom centru Hiperkor gde je došlo i do oštećenja krova, pa je bila neophodna evakuacija, piše "El nacional".

Civilna zaštita aktivirala je stanje uzbune, a kako je navedeno palo je i 52,1 milimetara vode u samo 30 minuta.

Nevreme je praćeno gradom, tako da je po ulicama led napadao do kolena a građani su morali lopatama da raščišćavaju ulice.

Poplave su bile toliko intenzivne, da su i cele ulice postajale neprohodne, a o tome svedoče i brojne fotografije i video snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA