Na utakmici Partizan - AEL u tuči povređen navijač

Ispred severne tribine, mladić star 20 godina povređen je u tuči. Bez svesti i sa povredama glave prevezen je na Vojno-medicinsku akademiju

  • 3

Pre početka utakmice između Partizana i kiparskog AEL, u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u tuči  je povređen navijač. Sukob se dogodio ispred severne tribine, iz zasad nepoznatih razloga.

Kako saznajemo u službi Hitne pomoći, mladić od 20 godina u tuči je zadobio teške povrede glave i prevezen je na Odeljenje neurologije na Vojno-medicinskoj  akademiji.

- Mladić je zadobio povrede u tuči, nije udaren nekim predmetom, ali je usled većeg broja udaraca izgubio svest. Ekipa Hitne pomoći dežurna kod severne tribine hitno ga je prevezla na Odeljenje neurologije - kaže Mirko Lutovac iz Hitne pomoći.

(Lj. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc Rules

    9. avgust 2012 | 00:40

    Tukli su se zabranjeni, zbog cega nemam pojma,ali to je jedna nevidjena rulja, pola njih izdrogirano,vodja koji lici na razularenog boksera se penje po ogradi i patikama gadja redare u najmanju ruku je tuzno... zbog svega toga nikad vise sa zabranjenima,ali ni ponovo sa djurinim placenicima sa juga!

  • Grof

    10. avgust 2012 | 02:43

    Ovo nije istina, stojao sam pored tog momka kada je pao u nesvest, niko ga nije dotakao, vec je bilo malo vazduha bila je velika guzva i odmah su ga izneli odatle, pandur je gledao nije hteo da zovne hitnu pomoc vec je neko iz mase zvao..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA