ODREKLI GA SE NJEGOVI: Hrvat dizao tri prsta u Beogradu!

Potpredsednik Foruma mladih SDP Osječko-baranjske županije Tomislav Bogdan slikao se sa tri podignuta prsta na nedavno održanom Bir festu u Beogradu i fotografiju objavio na svom Fejsbuk profilu, što je izazvalo lavinu negativnih komentara gnevnih Hrvata

  • 9

Potpredsednik Foruma mladih SDP Osječko-baranjske županije Tomislav Bogdan slikao se sa tri podignuta prsta na nedavno održanom Bir festu u Beogradu i fotografiju objavio na svom Fejsbuk profilu, što je izazvalo lavinu negativnih komentara u susednoj državi.

Iako je pokušao da je zaštiti na svom profilu, neko od "prijatelja" je sliku prosledio tamošnjim medijima, koji su ga već proglasili "mladim četnikom" i pokrenuli protiv njega medijsku kampanju. Prijatelj, koji ga je odao, nije ga štedeo ni u komentaru koji je išao uz sliku.

Mladi političar pokušao je da se odbrani rekavši da je slika nastala kao posledica interne šale njegovih drugara.

- Moja poseta Beogradu bila je strogo privatna i nema nikakve veze s funkcijama koje obavljam u pojedinim organizacijama i telima. Ono što se nalazi na fotografiji koju ste dobili je interna šala između mene i mojih prijatelja, koja ima sasvim drugačije značenje od onoga kako je protumačeno. Svestan sam svih žrtava i stradavanja u Domovinskom ratu, i nikad, naglašavam, nikad ne bih radio stvari koje bi na bilo koji način povredile ili obezvredile žrtve i njihove porodice. Izvinjavam se svima koje je ovakav postupak na bilo koji način uvredio i povredio - pokušao je da se odbrani Bogdan.

Bilo kako bilo, o ovom slučaju još se nije izjašnjavala matična stranka, jer bi ovaj mladi funkcioner zbog ovakvog poteza mogao da završi svoju političku karijeru.

(I. M. / Izvor: Glas Slavonije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bačJe

    25. avgust 2012 | 19:08

    To Srbine!!

  • kizobat

    25. avgust 2012 | 19:58

    Ne moze se od istine pobeci, zna covek ko su mu preci i kako su se nekad krstili.

  • Milica Šošić

    25. avgust 2012 | 22:31

    Zašto vi, koji predstavljate koliko-toliko relevantan portal, izvor informacija i tako to... Zašto pridajete značaj ovakvim vestima? Zašto pomažete u raspirivanju mržnje između Srba i Hrvata? Pa zar nije poenta novinarstva da se edukuju građani, između ostalog? Kakva je ovo edukacija? Jalov posao, gospodo! Jalov!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA