TORCIDA SANDŽAK: Navijački miting zbog filma koji vređa proroka Muhameda!

Navijači fudbalskog kluba Novi Pazar pozvali su građane Pazara na protesnu šetnju pod nazivom "Poslanik u mom srcu", traže zabranu prikazivanja filma "Nevinost muslimana"

  • 4

Pripadnici navijačke grupe "Torcida Sandžak" iz Novog Pazara prijavili su policiji u tom gradu održavanje protestne šetnje, povodom objavljivanja filma "Nevinost muslimana" na Jutjubu.

Kako je rečeno u Policijskoj upravi u Novom Pazaru okupljanje sa protestnom šetnjom je planirano za petak u 14 sati, neposredno nakon što se u novopazarskim džamijama okonča najveća molitva - džuma namaz.

Prema tom planu, građani bi se okupili na glavnom gradskom trgu Isa beg Ishaković u Novom Pazaru, prošetali do "vrha čaršije" i vratili se na trg gde je predviđeno obraćanje.

Skup bi imao samo jedan transparent – "Poslanik u mom srcu".

Građani se na skup pozivaju preko društvenih mreža - Fejsbuka i Tvitera, kao i preko mnogobrojnih sandžačkih sajtova.

Inače, fudbalski klub Novi Pazar ima navijače koji su podeljeni u više grupa od kojih su vodeći "Torcida" i "Ekstremi", dok su nešto manje značajne "Ultraazuro" i "Horde zla – Hadžet".

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KOBAC011

    19. septembar 2012 | 23:26

    Muslimani Balkana su direktna posledica turske vladavine na ovim prostorima, a starosedeoci Balkana, pre svih Srbi, pamte od njih nabijanja na kolac, odrubljivanja glave, vađenja očiju, viševekovna silovanja žena, ćerki, sestara... isto su radili i u drugim krajevima u kojima su vladali, i oni sad smatraju da imaju pravo da se vređaju na svaku reč, i da (opet) kažnjavaju koga god stignu i kako god im padne na pamet!!!!! Pa kako čovek da ostane miran?

  • ustasa

    19. septembar 2012 | 15:41

    A sta bi bilo kad bi mi sad krenili pa svakog muslimana na svitu zgazili,ubili,pribili,satrali i za kraj bacili bombu u njihove djamije ili ambasade.Koliko su oni puta nas izvridjali pobili neduznog svita prije san ih cak i zalija ka ono jadne neshvacene,ali sada vidin da triba udrit po njima,a ne strahovat za svoju dicu i familiju.

  • Stop nasilju

    20. septembar 2012 | 16:00

    Slazem se sa slobodom izrazavanja, a kome se ne svidja - neka ne gleda, a ne da ide okolo i ubija ljude i unistava imovinu drugih. Film je samo bedan izgovor, a oni su po ko zna koji put pokazali svoje pravo lice. "Navijacki miting"? Mislim da to dovoljno govori...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA