HIT DANA: Domaćin drao ovna na saobraćajnom znaku!

Policija u Tuzli saopštila je da i dalje ne zna kako da kazni M. B., jer ovakav slučaj nikada do sada nije zabeležen

  • 0

Patrola saobraćajne policije u Tuzli zatekla je pre nekoliko dana neobičan prizor na ulici kada je naišla na M. B., stanovnika ovog grada, koji je pored puta kuhinjskim nožem drao zaklanog ovna koji je visio na saobraćajnom znaku!

Njega su policajci legitimisali, ali nisu podneli nikakvu prijavu, jer "nisu znali kako da ga kazne".

- Službenici policijske stanice "Zapad" u Tuzli su u sklopu redovnih aktivnosti uočili M. B. iz Tuzle kako guli ovna, legitimisali ga, a potom o događaju obavestili komunalnog inspektora - saopštio je MUP.

U policiji je rečeno kako će protiv ovog muškarca biti preduzete određene mere, ali nisu mogli da preciziraju o kojim merama je reč, jer je dranje ovna na saobraćajnom znaku do sada nezabeležen slučaj u Tuzli.

Njega je, inače, uslikala jedna žena koja je prolazila automobilom pored ovog nesvakidašnjeg prizora, a onda sliku poslala portalu Klix.ba. Otkad je slika izašla u javnost, ova tema je postala broj jedan među stanovnicima Tuzle.

Dranje ovna na saobraćajnom znaku redom svi osuđuju i ocenjuju ga kao "primitivizam". Oni traže od nadležnih organa da krivca sankcionišu na odgovarajući način. Međutim, nije jasno kako će ovaj "domaćin" biti kažnjen.

(I. M.  / Izvor: Klix.ba, Foto: Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA