MEDIJI: Gotovina ide na more s ljubavnicom!

- Otići ću na more, a nisam siguran da ću ići u Vukovar. Imaću prilike da se poklonim žrtvama i braniocima. Ne mora to biti sutra, nego u danima ispred nas - poručio je oslobođeni general

  • 5

Hrvatska štampa i portali vrlo živopisno su izveštavali o oslobađanju generala Ante Gotovine.

Gotovini i Mladenu Markaču Apelaciono veće Haškog tribunala juče je izreklo oslobađajuću presudu. U Srbiji je presuda ocenjena kao "skandalozna i politička" i dočekana je sa gorčinom, dok se istovremeno u Hrvatskoj slavilo oslobađanje generala.

Hrvatska štampa je prepuna tekstova o Gotovini, a poseban akcenat stavljen je na njegove planove za budućnost i ljubavni život.

Poput štampe u Srbiji, koja se bavila svim pikanterijama Radovana Karadžića, koji se skrivao pod imenom doktora Dragana Dabića, tako je i hrvatska štampa otišla daleko u opisivanju životne priče i psihološkog profila Ante Gotovine.

Neki od naslova koji su osvanuli u štampi glase: "Psiholozi impresionirani, Gotovina je gospodin kakva nema" ili "General, ratnik i zavodnik: Tko su žene u životu generala Gotovine".

Inače, oslobođeni general Ante Gotovina najverovatnije neće sutra prisustvovati komemoraciji žrtvama Vukovara, jer ide na more.

- Otići ću na more, a nisam siguran da ću ići u nedelju u Vukovar. Imaću prilike da se poklonim žrtvama i braniocima. Ne mora to biti sutra, nego u danima ispred nas - rekao je Gotovina.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • serbon

    17. novembar 2012 | 15:20

    Годинама некупујем ништа хрватско , неидем на њихово море , говорим то свакоме кога познајем а сада ево преклињем сваког Србина да бојкотује све што је њихово ! Толико , бар , свако од нас може да учини !

  • Goran

    17. novembar 2012 | 20:08

    Nemam nikakve probleme sa hrvatima, njima svaka cast sto velicaju i podrzavaju svoje. Tako treba, od njih mozemo da ucimo. Ono sto nama treba nije bojkot hrvata i njihovih proizvoda, zasto? Pa ne mislim da je bolje pazariti u prodavnici "naseg" mafijasa koji je bogatstvo izgradio na znoju i muci naseg srpskog naroda. Onog sto zivi kao lord a radnici mu rade za crkavicu od 15-20.000 dinara. Ono sto nama treba je da prestanemo mi srbi sebi da budemo najveci neprijatelji. Sit sam komentara po raznim forumima tipa "takvi smo mi srbi, najgori narod, tako nam i treba, najgori smo" i sl. Moramo da svatimo da nemamo vecih neprijatelja od nas samih. Kada rascistimo sa takvim razmisljanjima i slozno stanemo iza samih sebe, sve ce biti lakse i bolje. Kada jedan srbin za svoj narod kaze da ne valja to je gore nego kada tako misli ceo hrvatski narod, a onima koji tako misle porucujem da srbija ima granice pa neka potraze bolji narod i zive kako zele. Ja volim ovu zemlju, ponosim se hrabrom srpskom vojskom iz prvog i drugog svetskog rata, ponosim se vojskom koja se suprotstavili otomanskom carstvu, ponosim se srpskim vojnicima i staresinama koji su branili srpstvo u hrvatskoj, bosni i kosovu. To je moja srbija i u njoj cu ostati. Kada u ovoj zemlji vecina bude poput tih pljuvaca koji su fala bogu manjina jos uvek, kada prihvatimo da radimo kako to amerika i nemacka diktiraju, tada cu znati da te "moje" srbije vise nema pa cu mozda ja potraziti neku bolju zemlju, ali nadam se da me tada vise nece biti....

  • templer

    17. novembar 2012 | 16:09

    Zatvoriti sve hrvatske firme kod nas i odmah sve proterati bez komentara.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA