STRAVIČNO: Psu petardu ubacili u usta, nesrećnik morao da bude uspavan

- Pas je stvarno bio dobar, zlatan, nikada ni prema kome nije pokazao agresivnost. Zato mu i jesu to učinili. Da je bio drugačiji ne bi im to bio dopustio - rekao je sin vlasnice iz okoline Pule, i izrazio nadu da će policija pronaći počinitelje

  • 21

Nepoznati počinitelji u Galižani kod Pule u nedelju su naneli stravične povrede psu ubacivši mu petardu u usta, piše "Glas Istre".

Pas je zbog toga morao da bude uspavan od strane dežurnog veterinara Stjepana Kočara, koji je rekao da u svojoj karijeri nije video nešto tako brutalno. Sve je prijavio policiji i predao potrebnu dokumentaciju.

Životinja je u vlasništvu 90-godišnje majke Lucijana Zaharije, čiji je sestrić brinuo o psu. Pas nije bio vezan, ali se kretao u dvorištu opasanim zidom visokim tri metra. Zaharija je za "Glas Istre" rekao da su brutalni nasilnici mlađi ljudi koji već duže terorišu meštane Galižane, kao i njegovu majku.

- Pas je stvarno bio dobar, zlatan, nikada ni prema kome nije pokazao agresivnost. Zato mu i jesu to učinili. Da je bio drugačiji ne bi im to dopustio - rekao je Zaharija i izrazio nadu da će policija pronaći počinitelje.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr / Foto: Glas Istre)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    2. januar 2013 | 17:54

    Uhapsiti I vratiti istom merom bez uspavljivanja!

  • dejan98

    2. januar 2013 | 17:06

    pa ovo ima samo EX-YU jadan pas valjda će biti dobro,a ove počinitelje treba na električnu stolicu staviti i još i njima gurnuti petardu u usta pa nek vide kako je to.... STRAŠNO!!!

  • nis

    2. januar 2013 | 17:41

    Djubrad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA