RADISAVLJEVIĆ: Bivši generalni direktor Galenike nije pod istragom!

- U subotu sam dao potpune podatke o tome protiv kojih lica je pokrenuta istraga kada je reč o predmetu Galenika i među njima nema Pravdića. Rekao sam i da policija nastavlja predistražni postupak i proverava kompletno poslovanje Galenike - rekao je tužilac

  • 2

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević rekao je da nekadašnji generalni direktor "Galenike" Aleksandar Pravdić nije pod istragom tužilaštva.

- U subotu sam dao potpune podatke o tome protiv kojih lica je pokrenuta istraga kada je reč o predmetu Galenika i među njima nema Pravdića. Rekao sam i da policija nastavlja predistražni postupak i proverava kompletno poslovanje Galenike - rekao je tužilac i dodao da na naredbi za sprovođenje istrage Pravdić u ovom trenutku nije.

Tužilac je istakao da u ovom trenutku ne može da kaže ko će se "eventualno pojaviti kao osumnjičeni, a potencijalni okrivljeni u nastavku predistražnog postupka koji se vodi povodom Galenike".

Dnevni list "Informer" je danas preneo da je istraga o aferi "Galenika" proširena i na Pravdića, koji je na to mesto postavljen kao kadar Demokratske stranke Srbije.

U subotu je uhapšeno osmoro osumnjičenih, među kojima je bivši generalni direktor "Galenike" Nenad Ognjenović zbog sumnje da su izvršili zloupotrebe u "Galenici" kojima je ta kompanija oštećena za 12 miliona evra. Istraga se nastavlja, jer se procenjuje da su ukupni gubici "Galenike" viši od 100 miliona evra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    22. maj 2013 | 20:29

    To samo kod nas ima... Garant su mu pretili pa sad stisava strasti! Generalni direktor nije Nao sta se radi u Galenici??? Ma daj bre...

  • mirko

    23. maj 2013 | 06:44

    Miljko e ovo nismo ocekivali od tebe , anta nemoze da bude panta sta se sada to desava nemoj da budes bar ti dvolican ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA