ASK.FM: Devojčica (14) se obesila zbog interneta (FOTO)

- Ružna je...a kučko, ubij se i svi će biti srećni. Izvrši samoubistvo i svima ćeš učiniti uslugu - bili su neki od komentara upućeni britanskoj tinejdžerki Hani Smit (14) na sajtu Ask.fm

Foto: Facebook/R.I.P Hannah Smith

Foto: Facebook/R.I.P Hannah Smith

Tinejdžerka Hana Smit (14) iz Britanije izvršila je samoubistvo vešanjem zbog toga što su je maltretirali i omalovažavali na popularnom internet sajtu Ask.fm. Devojka iz gradića Lutervort odlučila je da sebi oduzme život zbog uvredljivih komentara nakon što je na tom sajtu postavila fotografiju i tražila savet u vezi s ekcemom.

Ružna je…a kučko, ubij se i svi će biti srećni. Izvrši samoubistvo i svima ćeš učiniti uslugu. Patetična emo devojko, izvrši samoubistvo – samo su neki od komentara koji su postavljeni anonimno na popularnom sajtu.

Očajni otac tinejdžerke Dejvid Smit zahteva pokretanje odgovarajuće akcije protiv sajta na kojem je njegova ćerka tražila pomoć, a dobila ogroman broj užasavajućih poruka zbog kojih je odlučila da se obesi.

Foto: Facebook/R.I.P Hannah Smith

Foto: Facebook/R.I.P Hannah Smith

– Koliko još tinejdžera treba da se ubije zbog onlajn zlostavljanja pre nego što se preduzme nešto. Ti bolesnici se kriju iza monitora i pod maskom anonimnosti dok zlostavljaju tinejdžere – izjavio je Smit.

Inače, Ask.fm ima oko 60 miliona korisnika širom sveta. Članove koji imaju kreiraan profil mogu da komentariše bilo ko, to jest tu mogućnost imaju i neregistrovani članovi.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Tagovi: Internet, Samoubistvo, Velika Britanija, Vešanje
Najnoviji komentari
 • j
  jedna tinejdzerka

  O Boze…

 • o
  olga

  vama je svejedno, njoj nije bilo. vi kazete: nek se odjavi, nek preboli, ali ne shvatate da posle takvih komentara svake noci, svaki put kad stanes ispred ogledala zapitas se da li su komentari bili istiniti i da li ti samo sebe ubedjujes da nije tako kako je anonimac rekao. ako ste vec na ask.fm-u onda imajte makar malo samopouzdanja da se ne krijete iza anonimnog pitanja!!

 • V
  Vuk123

  Valda je to poremecaj mozga, da je normalna obrise profil i to je to, prave kao da neko nema drugu mogucnost

 • A
  Anida

  Stvar je otišla predaleko !

 • g
  gmd

  Tako se zove i preziva filmsko ime u filmu “Rider”. Koja se takodje obesila….

Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil