Na Fejsbuku ponovo postoji stranica "Podržimo miran raspad Srbije"!

Za razliku od prethodne, naziv ove stranice i postovi se ostavljaju na engleskom jeziku. Najviše lajkova iz Bosne i Hercegovine, na drugom mestu Srbija. Često se piše o nezavisnoj Vojvodini i Sandžaku

  • 22

Stranica "Podržimo miran raspad Srbije" već je postojala na Fejsbuku, ali je posle pisanja skoro svih medija i masovnog prijavljivanja stranice, ugašena.

Autori te stranice očigledno se nisu pomirili s tim, pa su odlučili da naprave istu stranicu, samo sa nazivom na engleskom jeziku! Nova stranica ima preko 10.000 lajkova.

Opis stranice i sistem rada je isti − postavljaju se slike nepriznate republike Kosovo, mape podeljenje Srbije na nekoliko delova, nezavisna Vojvodina, a često se mogu pronaći hrvatske i albanske zastave.

Najviše lajkova za ovu stranicu stiže iz Bosne i Hercegovine, čak 5.408, dok je iz Srbije ovu stranicu lajkovalo 1.896 ljudi. Na trećem mestu su korisnici iz Hrvatske, a iza nje korisnici iz Nemačke i Crne Gore.

U poslednje vreme najčešći su postovi o nezavisnoj Vojvodini i Sandžaku. Takođe, podseća se na Dan nezavisnosti Hrvatske i da "Vukovar nikad neće biti srpski".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jery

    11. oktobar 2013 | 20:15

    Ti što lajkuju treba da idu na posmatranje.... mržnja je bolest

  • no more Mr nice

    11. oktobar 2013 | 20:15

    Pa lako mogu da vide ko je iz Srbije lajkovao. I da li je neko odavde organizovao. Onda resavatu brzo i odlucno sta i kako s njima. Dosta bre vise!

  • Filip Todorovic

    11. oktobar 2013 | 20:58

    Bice sve to Srpsko ko za vreme cara Dusana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA