PRAVA ISTINA: Pogledajte šta je Sergej Trifunović rekao o maloj Tijani i novcu za njeno lečenje (VIDEO)

Poznati glumac koji je pokrenuo čitavu akciju otkrio ko je sve davao novac, zašto mu se Tijanin otac nije javljao, šta su tražili Karađorđevići, koliko je novca sakupljeno i zašto on nije dat i drugoj bolesnoj deci

  • 24

Poznati glumac Sergej Trifunović je, gostujući u emisiji Bulevar B92, u kojoj je prvi put javno govorio o akciji sakupljanja novca za Tijanu Ognjanović, rekao da je milion dolara, koliko je prema prvim proračunima bilo potrebno za operaciju, sakupljen za četiri dana!

- Radi se zapravo o poverenju. Ja sam u akciju ušao tako što me je Antonije Pušić zvao i rekao: 'Sergej, možemo li mi da sakupimo milion dolara?', i ja sam rekao da možemo! I dogodila se neverovatna stvar - za četiri dana smo sakupili milion dolara! - rekao je Trifunović.

Sergej je ispričao da je on, iako se samo posle nekoliko dana od početka akcije u medijima pojavila informacija da je novac prikupljen, i dalje pozivao ljude i poznate ličnosti da uplaćuju sredstva na taj račun jer je, kako kaže, "već tada imao ideju da se osnuje fond, i da se već tad sav višak novca koji se sakupi usmeri na drugu decu." Kako kaže, već tada se znalo za Ljubicu Adamić, koja je, takođe, trebalo da ode na operaciju.

Sergej je objasnio da  je tada pozvao Ognjanoviće i predložio im da, pošto je novac za Tijanu već sakupljen, ostala sredstva preusmere u fond, ali su oni to odbili, objasnivši mu da to ne mogu da učine jer je račun namenski. Sergej se sa Ognjanovićima nije čuo od marta.

Pogledajte šta je Sergej rekao o ovoj aferi.

Prema poslednjim informacijama, Ognjanovići su odlučili da preostali novac daju bolesnoj deci.

Ne dozvolite da vas ova priča razočara. Nemojte odustati od humanosti. Mnogo je dece u Srbiji kojoj je potrebna pomoć za lečenje.

Jedna od njih je i mala Lana Nikolić o kojoj je Telegraf već pisao, a kojoj je potrebna transplatacija koštane srži. Humanitarni SMS broj za prikupljanje pomoći za malu Lanu je 4022 i aktivan je u svim mrežama. Cena poruke je 100 dinara.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    12. novembar 2013 | 11:13

    E nemi bolje cuti! Sergeju netreba medijska paznja, covek je ima kroz svoj rad! Zao mi je sto se uopste ovo desava, ode lutkica mala na nebo i sada je svi zivi spominju a roditelji ako su stvarno uradili ovo sto se prica, treba da se zakopaju u zemlju umesto njihovog deteta! Ovo je presedan da nema dalje

  • JA

    12. novembar 2013 | 13:58

    Ma da,koliko se secam Sergej je medju prvima pokrenuo pricu o prikupljanj novca za devojcicu u Velikom bratu i svaka mu cast na tome. On je dovoljno poznat i slavan i ne treba mu nikakvo dokazivanje,ovo sto je uradio i sto zeli da uradi je human gest kako sa njegove,tako i sa strane njegovih kolega.Prema tome,ne uklapaju mi se nikako komentari kako on prikuplja medijsku paznju!!! Pa zar je Djokovic prikupljao paznju kad je uplatio svotu novca o kojoj niko nije govorio...Jos jednom,sve pohvale za Sergeja i njemu slicnima!!!

  • Niko

    12. novembar 2013 | 11:10

    Sacekajte ljudi da se sve resi do kraja pa da osudjujemo jedni druge ,znate kako kod nas funkcionisu stvari i da sve ide sporo i pogresnim putem ,mozda ce na kraju taj novac zavrsiti tamo gde treba i ne treba zbog toga izgubiti veru u dobrotu i humanost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA