KRUŠEVAC: Muža tukla do smrti!

Zbog sumnje da je suprugu drvenom palicom zadala nekoliko udaraca po glavi, od čijih posledica je on preminuo, uhapšena je Radmila Lazić (58) iz Kruševca

  • 11

Radmila Lazić (58) uhapšena je zbog sumnje da je ubila supruga Miroslava Lazića (68) u porodičnoj kući u selu Šavrane kod Kruševca.

Kako "Novosti" saznaju, žena koja je bila psihijatrijski slučaj istukla je supruga drvenom palicom. U policiji navode da je osumnjičena nakon kraće svađe zadala nekoliko udaraca po glavi svom suprugu, a on je od tih udaraca preminuo.

Kako pišu "Novosti", pokojnog Miroslava pronašli su sinovi Bojan (35) i Boban (30) kada su se u utorak oko 19 sati vratili s posla. Pozvani su Hitna pomoć i policija. S početka se mislilo da se nesrećni čovek ubio. Sin je prijavio da je njegov otac izvršio samoubistvo i s tim saznanjem se izašlo na lice mesta.

- Osumnjičena je ispričala da je supruga zatekla mrtvog u hodniku, a da je ona išla u dvorište po drva, te da se potom neko vreme šetala po selu. Kada se vratila, navodno, videla je telo u kući. Rekla je da je još "krkljao“, a da je ona, kada je bila na kapiji, videla nekog nepoznatog muškarca kako istrčava iz kuće. Muža koji je, prema njenoj priči, još davao znake života, nije smela da dira - navodi izvor "Novosti“.

Nadležnima je cela priča bila sumnjiva. Od starta je postojala sumnja da je smrt, ipak, nasilna. Rezultati obdukcije će pokazati tačno vreme smrti, ali kako se nezvanično saznaje, više tragova je na mestu zločina ukazivalo na to da je smrt nastupila nešto ranije, odnosno da osumnjičena nije mogla da toliko bude odsutna iz kuće koliko je isprva tvrdila.

U selu Šavrane niko nije iznenađen krvavim epilogom porodične drame. Meštani pričaju za „Novosti“ da Lazići ni sa najbližima nisu imali kontakta.

Niko im, kažu, nije na slavu dolazio. Nisu se, pričaju, družili ni s rodbinom, ni s njenom familijom iz susednog Gornjeg Stepoša. Pokojni Miroslav bio je u penziji, a radio je u preduzeću za preradu i promet stakla "Kristal“. Radmila je uglavnom bila domaćica, a komšije misle da je jedno vreme radila u komunalnoj službi. Sinovi su se pre nedelju dana zaposlili u pekari i s njima, pričaju meštani, kao ni s ubijenim Lazićem, nije bilo problema.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA