Lopovi misterioznim uređajem obijaju kola za jednu sekundu! (VIDEO)

Pljačkaši u Americi koriste misteriozan uređaj kojim otvaraju kola kao ključem. Širom SAD zabeležene su krađe, a policija nema predstavu čime lopovi otvaraju automobile. Na sreću, pošto uređajem ne mogu da pokrenu kola, za sada kradu stvari koje nađu u automobilima

  • 9

Američki lopovi obijaju kola uzduž i popreko SAD-a za samo jednu sekundu! Pljačkaši koriste misteriozan, ali očigledno visokotehnološki uređaj, uz pomoć kojeg jednostavno otključaju kola i za samo nekoliko sekundi pokradu dragocenosti iz njih.

Dovoljno je da se lopov sa uređajem približi vratima i uz pomoć njega ih otključa. Najstrašnije je što nikakvi alarmi ili druge zaštite protiv krađe ne pomažu.

Ono što je najčudnije od svega, jeste da policija, ali i proizvođači automobila i alarma, nemaju pojma o čemu se radi. Za sada lopovi uglavnom kradu stvari iz kola jer očigledno da uz pomoć misterioznog uređaja ne mogu da startuju motor i da ukradu i kola.

Sigurnosne kamere širom SAD zabeležile su nekoliko slučajeva obijanja automobila, dok je jednog od lopova snimila i kamera koju je jedan vozač ima instaliranu u kolima.

Pogledajte kako lopovi kradu kola:

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RF reader

    14. decembar 2013 | 20:13

    Ja ne vidim šta je ovde problem. Upale čitač frekvencije i signala, "pročitaju" kad zaključavate automobil. Onda uređaj ponovi isti signal i automobil je otključan. Ovi uređaji postoje i u samom automobilu - kada ga programirate za otvaranje garaže npr.

  • JNA*

    14. decembar 2013 | 19:34

    U Sloveniji uhapsen 2010 godine specijalac Crne Gore Leon Bojić je imao takvu spravicu....Nije to u Srbiji ništa novo. Čarobnjaci u Srbiji su u toku sa vremenom i tehnologijom....

  • Sale

    14. decembar 2013 | 23:54

    Pa bolje da mi otvori auto nego da mi lomi staklo, manja steta, ionako nista vredno ne ostavljam a kolima, a muziku pustam na flesku I stari radio kas I miran sam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA