ALEKSANDAR STANKOVIĆ: Što se Balašević ljuti, on je mene zeznuo, a ne ja njega?!

- Ja redovno plaćam Balaševićeve koncerte u Zagrebu, ja sam se kao klinac zaljubljivao uz njegove pesme, a on nije ispoštovao svoje obećanje da će doći u emisiju - kaže hrvatski voditelj

  • 7

Poznati hrvatski voditelj emisije "Nedeljom u dva" na HTV Aleksandar Stanković, izdao je knjigu "Sto faca i Aca" u kojoj otkriva šta su mu u proteklih 13 godina, koliko emisija traje, poverili u privatnim razgovorima ovdašnji političari, glumci, reditelji, pisci, novinari...

U intervjuu sa Dejanom Katalinom, za City magazin, Stanković je govorio o svom odnosu sa ljudima sa kojima je radio.

Na pitanje da li je imao moralnih dilema pri sastavljanju rukopisa, Stanković je odgovorio da ih nije imao, jer ljudi o kojima je pisao nisu njegovi prijatelji, i dodao da je o većini ličnosti koje su gostovale u emisiji pisao pozitivno.

On je konstatovao da Đorđe Balašević nema razloga da se ljuti na njega što ga je okarakterisao kao „pizdu" jer ga je ispalio za gostovanje.

- Nema Balašević šta da se ljuti! On je mene zeznuo, a ne ja njega. Ja redovno plaćam njegove koncerte u Zagrebu, ja sam se kao klinac zaljubljivao uz njegove pesme, a on nije ispoštovao svoje obećanje da će doći u emisiju - kaže Stanković.

Smatra da ga u životu  više obeležavaju neke druge stvari nego srpsko poreklo, tj. mesto rođenja njegovih roditelja i ističe uticaj ruskog pisca Danila Harmsa koji je imao značajniju ulogu u njegovom životu nego sve Srbije, Hrvatske i Bosne zajedno.

Za Vedranu Rudan kaže da nije onakva kakvom se predstavlja u javnosti.

Vedrana Rudan je privatno nešto potpuno drugo od onoga kako se predstavlja u javnosti. Uostalom ko od nas nije. Pa i ja redovno glumim u „Nedeljom u dva". Takav je to posao. Glumački - konstatuje Stanković.

Posle gostovanja Aleksandra Tijanića u emisiji Stanković je pisao da su Srbi smatrali da je razvalio Tijanića u emisiji, a Hrvati da je Tijanić razvalio njega.

- Mislim da je šteta što Tijanić nije vodio neku emisiju poput moje. To je bio idealan prostor za njega, "al' je Vasa hteo mnogo više..." -  priča voditelj.

(Telegraf.rs / Izvor: City magazin)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA