ODAO SE: Ubica novinara Milana Pantića hvalio se pijan njegovom likvidacijom?

Reč je o čoveku koji je prošao obuku u nekadašnjoj Srpskoj dobrovoljačkoj gardi Željka Ražnatovića u Erdutu, ali ga je Arkan, navodno, proterao

  • 3

Jedan od učesnika u likvidaciji novinara "Večernjih novosti", Milana Pantića, koji živi u jednoj zapadnoevropskoj zemlji, pohvalio se, pijan, ovim ubistvom, tvrdi advokat Dušan Tomić, bivši službenik Kontraobaveštajne službe Saveznog SUP nekadašnje SFRJ.

Tomić kaže da je "jedan od dvojice Pantićevih dželata, u alkoholisanom stanju, kako bi fascinirao svet podzemlja, u zemlji u kojoj živi sa promenjenim identitetom, rekao da je ubio novinara "Novosti" u Jagodini, 11. juna 2001. godine.

- Analizom tog čoveka bilo je jasno ko je i šta je, ko stoji iza njega. Sticajem okolnosti, zastupam njegovu bivšu suprugu, sa kojom ima divnu devojčicu, od koje traži da dete vodi na Zapad - ističe Tomić.

On dodaje i da je reč o čoveku koji je prošao obuku u nekadašnjoj Srpskoj dobrovoljačkoj gardi Željka Ražnatovića u Erdutu, ali da je njega, baš kao i Stanka Kojića Gezu, takođe osumnjičenog za ubistvo Pantića, Arkan navodno proterao. Utočište su našli u 10. diverzantskom odredu VRS.

- I on i drugi učesnik Pantićevog ubistva, između ostalog, imali su zadatak da likvidiraju i Arkana, posle NATO bombardovanja Srbije, po njegovom povratku sa Kosova i Metohije. Oba Pantićeva egzekutora promenili su ili imena ili prezimena - kaže Tomić.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • idemo na skijanje

    5. januar 2014 | 07:47

    Chuk Norris?

  • Marija

    5. januar 2014 | 13:21

    Harali plackali navukli los imidz na Srbe sad mi nemozemo nigde zbog loseg glasa a oni opet dobili zive na zapadu

  • caka

    5. januar 2014 | 09:49

    Jeftina laz.ajde izmisli nesto malo ubedljivije.lose ti je ovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA