TRAGEDIJA KOD KNJAŽEVCA: Roditelji poginuli, deca teško povređena! (FOTO)

Do nezgode je došlo na putu Knjaževac – Svrljig na planini Tresibaba, kada je "golf“ kojim je upravljao Slaviša S. (46) prešao na levu stranu kolovoza i direktno se sudario s "fordom fiesta“, za čijim je upravljačem bio Nišlija Đordje S. (30)

  • 9

Slaviša S. (46) iz Knjaževca i njegova supruga Dragana S. (38) su poginuli, dok su njihova deca Jelena S. (20) i M.S. (17) teško povređena u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi koja se danas nešto pre jedanaest časova dogodila na putu Knjaževac – Svrljig na planini Tresibaba.

Do nezgode je došlo kada je vozilo "golf“ kojim je upravljao Slaviša prešlo na levu stranu kolovoza i direktno se sudarilo sa "fordom fiesta“ koji mu je dolazio u susret a za čijim je upravljačem bio Nišlija Đordje S. (30). Ni Đorđe ni njegova majka, koja se u "fordu“ nalazila na mestu suvozača nisu teže povređeni, zahvaljujući sigurnosnim pojasevima i vazdušnim jastucima koji su se aktivirali u momentu sudara.

Đorđe je kazao za naš portal da je "golf“ iznenada prešao na njegovu stranu te da nije mogao ništa da uradi da spreči nesreću.

- Vozio sam sporo, trećom brzinom jer sam se kretao uzbrdo. Vozilo koje mi je dolazilo u susret kretalo se brzo, proklizalo je i udarilo me. Istrčao sam iz kola i video da su vozač i suvozač ostali na mestu mrtvi, a da su im deca povređena. Pozvao sam Hitnu pomoć i pomogao da se deca izvuku, više od toga nisam mogao da uradim – kaže vozač "forda“.

Meštani ovog kraja ističu da je ova deonica puta vrlo rizična za vožnju pogotovo u zimskom periodu.

- Jutros sam putovao iz pravca Knjaževca ovim putem i video da je put klizav zbog slane koja je pala preko noći. Verovatno je to i dovelo do nesreće – naglašava Slaviša Stevanović, meštanin obližnjeg sela Tiovac.

Udes se dogodio i prethodne noći, ali bez težih posledica. Pre dve godine na ovom istom mestu poginuo je dvadesetšestogodišnji Nenad Ilić.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    8. januar 2014 | 18:06

    E jadni ljudi, šta se dešava. Da kažemo loši putevi, evo videli smo i na autoputu lančani i pogibije pre par nedelja, loši automobili, pa na žalost i familija poznatih u novijim modelima strada, nepažnja, sudbina i celokupna negativna napeta energija u Srbiji, sve od toga reklo bi se.

  • ap0calypto

    8. januar 2014 | 18:29

    ako vec nije, obeleziti je kao crnu tačku. ljudi moramo biti oprezni za volanom, ima taj kako ga ameri zovu black ice. sto uopste nije crni led, vec povrsinsko ledenje asfalta. bez zurbe, svuda cemo stici, ne treba rizikovati zivot zbog 20 min

  • Vlada

    8. januar 2014 | 16:39

    Strasno. Ne znam sta se desava ovo. A na slici je golf2 i ford focus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA