Pretukli mladića koji ih je molio da ga ne prskaju pićem!

Četvorice mladića iz Kragujevca su u noćnom klubu napali sugrađanina N. R. (25) i zadali mu više udaraca rukama, nogama i palicama po glavi i telu

  • 6

Kragujevačka policija saopštila je da je podnela krivičnu prijavu protiv četvorice mladića iz Kragujevca, zbog sumnje da su fizički nasrnuli na sugrađanina N. R. (25) kada je ih zamolio da prestanu da ga prskaju pićem.

Krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda i za nasilničko ponašanje podneta je protiv B. B. (25), N. P. (25) M. J. (26) i S. M. (27).

Kako je navedeno u saopštenju, četvorica mladića su početkom decembra minule godine u noćnom klubu "Volpe" u centru Kragujevca fizički napali sugrađanina N. R. i zadali mu više udaraca rukama, nogama i palicama po glavi i telu.

N. R. je napadnut u trenutku kada je četvoricu mladića zamolio da prestanu da ga prskaju pićem, i tom prilikom zadobio je više lakih povreda i tešku telesnu povredu u vidu preloma nosnih kostiju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    9. januar 2014 | 14:15

    Ciganmalistan. Ako se ne zastitis u ovoj usranoj drzavi moze da se slikas. Zato utoku za pojas pa sam uzmes pravdu u ruke i gotovo.

  • Pametnica

    9. januar 2014 | 16:19

    Neka im se sudi za ubistvo u pokusaju, 10-15 godina zatvora i nece im pasti vise nista slicno na pamet!!!

  • Romanticni zmaj

    9. januar 2014 | 16:27

    Tako je perice! A ovi su junacine nema sta 4 na 1. Stoka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA