ALEKSINAC: Muškarac ubijen u automobilu, drugi teško ranjen

Aleksandar J. i Saša D. nalazili su se u vozilu marke "micubiši“ na koje je pucao osumnjičeni Mića U, koji je bio u društvu još dvojice mladića

  • 8

Niška policija intenzivno traga za Mićom U. (36) iz Aleksinca, zbog sumnje da je noćas oko 00.20 časova u Aleksincu u ulici Dragčeta Milovanovića ubio Aleksandra J. (29) iz Aleksinca i teško ranio Sašu D. (38) iz Niša.

Ubijeni i ranjeni mladić su se nalazili u automobilu marke "micubiši“ na koje je pucao osumnjičeni Mića U, koji je bio u društvu još dvojice mladića.

Aleksandar J. je izdahnuo ubrzo nakon ranjavanja dok je ranjeni Saša D, koji je u momentu pucnjave bio na suvozačevom mestu, hospitalizovan u Kliničkom centru u Nišu i nije životno ugrožen. Policija je izvršila uviđaj i traga za ubicom.

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kojko

    21. januar 2014 | 11:03

    Eh ljudi moji. Ja sam Aleksincanin, nemate pojma koliko je Aleksinac korumpirani gradic gde milicija radi u sprezi sa kriminalcima, sedi skrstenih ruku dok oni divljaju po kaficima i rade sta hoce. To je strasnooooo i niko ne preduzima nista povodom toga... Strasno. Apel Beogradu i Nisu da preduzmu nesto. Ovo je postalo neizdrzljivo. Zivimo bukvalno kao na divljem zapadu. Moze me neko oppjackati od lolalnih kriminalaca, u policiji ce samo slegnuti ramenima. Ako ova vlast zeli da se obracuna sa kriminalom, neka podju od Aleksinca!!!

  • kojko

    21. januar 2014 | 12:34

    Ne znam da li je ovaj dovoljno jak igrac da ga izvuku. Laza je pre par godina ubio coveka i nikome nista, kao da je zeca ubio... Da, Aleksinac je metak siti. Dila se droga, bahato se ponasaju kriminalci na javnim mestima, dobri automobili se trte svuda gde ne sme da se parkira, milicije nema, ne postoji, tj. Pola ih je istog mentalnog sklopa kao i kriminalci...

  • Opstina SNS

    21. januar 2014 | 11:21

    Dođite u Obrenovac,ali ne da hapsite kriminalce i navijace,nego da krenete od policije koja ima svoje kriminalce koji obijaju kuće,stanove,vikendice,a kad vam odmah na početku slučaja kažu ,,NEMA NIŠTA OD OVOGA,, onda vam je sve jasno...Vučiću hapsi Obrenovačku kriminalnu POLICIJU,pišu kazne za svetlo,maglenke,a njima rade samo maglenke na kolima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA