Tinejdžer (14) pao u komu posle 16 sati igranja igrice i energetskih napitaka!

Posle 16 sati igranja igrice "Call of Duty" i konzumiranja 4 litra energetskog napitka, Norvežanin Herni Eid Dal (14) kolabirao je u školskoj kantini. Odmah je prebačen u bolnicu, gde se njegovo stanje pogoršalo i on je upao u komu

  • 11

Norvežanin Herni Eid Dal (14) kolabirao je u školskoj kantini posle 16 sati igranja igrice Call of Duty i konzumiranja 4 litra energetskog napitka. Odmah je prebačen u bolnicu, gde se njegovo stanje pogoršalo i on je upao u komu.

Usled predoziranja kofeinom, jedino što je ovog tinejdžera održavalo u životu je respirator i neprestano nadgledanje tima doktora. Kada se probudio, ugledao je braću koja su sedela na ivici kreveta i plakala, očekujući najgore, prenosi "Dejli mejl".

- Bilo je strašno. Naučio sam da ne smem da pijem toliko energetskih napitaka. Svakog dana mi je bolje i nadam se oporavku - izjavio je Dal.

Ana Ketrin Dans, doktorka koja ga je lečila navodi da je vrlo lako mogao da umre.

- Situacija je bila veoma opasna po život. Centralni nervni sistem, kardiovaskularni sistem, pluća i bubrezi su oštećeni - navodi doktorka, koja se takođe nada potpunom oporavku ovog tinedjžera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA