GORI FEJSBUK ZBOG LUTALICA: Odvezeno punih pet kamiona pasa iz Višnjičke banje! (FOTO)

Pojavljuje se sve veći broj građana koji tvrde da je danas u Višnjičku banju došlo pet kamiona "Veterine Beograd" i odvezlo veliki broj pasa

  • 52

Nakon incidenta u kojem je čopor pasa napao jednog čoveka i naneo mu teške telesne povrede, javilo se mnogo uznemirenih građana koji tvrde da je danas u Višnjičku banju došlo pet kamiona i odvezli veliki broj pasa.

Društvenim mrežama, takođe, već uveliko kruži priča da je "Veterina Beograd" svojim vozilima pokupila kučiće, uprkos nesaglasnosti građana.

Čopor pasa izujedao muškarca na ulici, čovek životno ugrožen!

Foto: Jelena Kilibarda/Novosti Foto: Jelena Kilibarda/Novosti

Neki ljudi navode da je na licu mesta bila čak i kojica.

Podsetimo, danas u 9.35 prijavljen je napad čopora pasa na muškarca u Ulici sestara Bukumirić u Višnjičkoj banji. Nakon potvrde Policijske stanice Palilula, sedam ekipa “Veterine Beograd” pokrenuto je istog momenta i započelo potragu za psima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    5. februar 2015 | 16:52

    Pa sta, psi treba da divljaju ulicama i ubijaju ljude, naravno da to treba spreciti. Ako nekome to smeta neka ih vode svojoj kuci i hrane ih, setaju s povocem i korpom ISKLJUCIVO van decjih igralista u za to posebno ogradjenim prostorima. I ja imam psa kog cuvam kako treba i dobar je i vaspitan kao i mi ukucani.

  • Jasmina

    5. februar 2015 | 16:56

    U Novom Sadu imate samo na detelinari posla za 10 kamiona.Podrska veterini.

  • Ja

    5. februar 2015 | 16:47

    Neka, i treba da ih ciste,posebno na nbg gde ih ide po 20 u coporu. Cistite to odma dok ne napadnu neko dete, posebno oko buvljaka. Poz za sintere

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA