ŠOK U BEOGRADU: Beskućnici se oralno zadovoljavali PRED DECOM!

Korisnica je u svojoj objavi napisala da je šetajući sa četvorogodišnjom ćerkicom, jutros u 10 sati, na uglu Cvijićeve i 29. novembra, videla kako jedna beskućnica oralno zadovoljava beskućnika

  • 25

Jedna korisnica na društvenoj mreži Tviter podelila je da je jutros u našoj prestonici prisustvovala šokantnom prizoru.

Naime, ona je u svojoj objavi napisala da je šetajući sa četvorogodišnjom ćerkicom, jutros u 10 sati,  na uglu Cvijićeve i 29. novembra, videla kako jedna beskućnica oralno zadovoljava beskućnika.

U tvitu koji je postavila saznajemo da je u blizini autobusko stajalište i da se u tom trenutku nalazilo mnogo dece i ljudi.

Svedok ovog incidenta je takođe napisala da je odmah odreagovala i sklonila dete dodajući da ne želi da zamisli šta bi bilo da je njena ćerkica videla ovaj šokantni prizor.

Foto: Twitter Foto: Twitter

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Еуклид

    31. maj 2015 | 18:38

    Питали бескућника шта мисли о сеху. Каже он имам с ким,имам с чим,немам где. Питали бизнисмена. Имам с ким,имам с чим,имам где,немам кад. Питали филозофа. Имам с ким,имам с чим,имам где,имам кад,али чему све то :) :)

  • bambus

    31. maj 2015 | 17:10

    Sta zna dete od 4 godine?Kazes da je ciki pozlilo pa mu teta daje vestacko disanje ili da teta duva vazduh u ciku da mu poraste stomak ili nesto slicno,snadji se zeno to je malo dete...A ti trk kuci da objasnis muzu sta si videla...

  • LudZbunjen

    31. maj 2015 | 15:58

    Što gleda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA