MIGRANTI UNIŠTAVAJU POSAO PROSTITUTKAMA: Sklonite ih iz parka, nećemo imati šta da jedemo!

- Da bar ovi azilanti žele da koriste naše usluge, pa u redu, nadoknadile bismo gubitak, međutim, nema od toga ništa. Oni neće ni da nas pogledaju - rekla je jedna od prodavačica ljubavi

  • 26

Prostitutke koje decenijama čekaju svoje mušterije u parku kod glavne autobuske stanice u Beogradu kažu da su im migranti rasterali sve klijente.

U ovom gradu su prostitutke BESPLATNE preko leta!

Ekipa Naših novina razgovarala je uveče sa njima i zatekla ih ogorčene i nervozne.

- Otkako su ovi Arapi počeli da dolaze i naseljavaju se sa porodicima ovde, mi smo proterane iz parka u kom smo decenijama nesmetano radile. Zauzeli su sve klupe i po celom parku raširili svoje šatore. Stare mušterije ne svraćaju više, a mi samo uzalud stojimo ovde na kraju parka, ne radeći ništa. Ako ova nevolja potraje još koji dan, mi nećemo imati šta da jedemo - rekla je Maja (40) koja u ovom parku radi već 14 godina.

Njena druga koleginica kaže da su se sve mušterije verovatno prebacile na Plavi most.

- Da bar ovi azilanti žele da koriste naše usluge, pa u redu, nadoknadile bismo gubitak, međutim, nema od toga ništa. Oni neće ni da nas pogledaju, a mislim da odlično znaju čime se bavimo.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA