DOGOVOR GRAĐANA I GRADSKE VLASTI: Novi Beograd dobija park u Bloku 30 i semafore na Bežanijskoj kosi

"Radiće se i pristup kod Mosta na Adi, nova autobuska stanica, buvljak će biti preseljen sa Novog Beograda i tu će se raditi veliki stambeni kompleks, a očekujemo i početak rekonstrukcije Hotela „Jugoslavija”, rekao je Vesić

  • 6

Gradski menadžer Goran Vesić razgovarao je sinoć na tribini u opštini Novi Beograd sa građanima te opštine o komunalnim i drugim problemima sa kojima se susreću.

Novi Beograd dobija 300 novih PARKING MESTA! (FOTO)

Vesić je rekao da su neki problemi rešeni odmah, a da će se o pojedinima razgovarati u narednom periodu.

- Svi građani su dobili odgovor, kao i mogućnost da čuju direktore javnih preduzeća koji su takođe bili na tribini. Građani će imati i sastanke na kojima će se razgovarati o pojedinim problemima. Niko ne može da obeća da ćemo sve probleme rešiti, ali možemo da obećamo da će svaki problem biti razmotren i da ćemo se potruditi da ono što možemo i rešimo. Neke probleme smo sada rešili, dogovorili smo izgradnju parka u Bloku 30, kao i postavljanje semafora na Bežanijskoj kosi - istakao je Vesić.

Prema njegovim rečima, na Novom Beogradu se radi više od stotinu parking mesta kod Instituta za majku i dete, više od 300 parking mesta u Bulevaru Zorana Đinđića, radi se prolaz ispod železničke pruge, kao nekoliko projekata kod Tošinog bunara.

Foto: Promo Foto: Promo

- Radiće se i pristup kod Mosta na Adi, nova autobuska stanica, buvljak će biti preseljen sa Novog Beograda i tu će se raditi veliki stambeni kompleks, a očekujemo i početak rekonstrukcije Hotela „Jugoslavija”. Novi Beograd će se u narednim godinama ubrzano razvijati i biti na ponos svih nas - precizirao je Vesić.

On je naveo da je na teritoriji grada do sada održano više od 70 tribina na kojima se razgovaralo o sličnim problemima i dodao da je to dobar način da se čuje šta građane tišti. Naredna tribina ovog tipa biće organizovana u opštini Rakovica.

Foto: Promo Foto: Promo

Na tribini u Novom Beogradu prisustvovali su član Gradskog veća Aca Marković, zamenica predsednika Skupštine grada Andrea Radulović, sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović, direktor Direkcije za puteve Slaviša Živković, sekretarka za inspeklcijske poslove Zagorka Panić, dirketor JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” Svetozar Veselinović, sekretar za sport Slavko Gak, direktor JKP „Zelenilo Beograd” Slobodan Stanojević, direktor JP „Ada Ciganlija” Žarko Šormaz, predsednik Opštinskog odbora SNS Novi Beograd Milinko Veličković kao i sekretarka Skupštine grada Sonja Podunavac.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran M

    25. septembar 2015 | 12:13

    Dva vrtica,osnovna skola,gimnazija i fakultet,a u 21. Bloku je broj parking mesta manji nego 80-tih jer su dodatno izgradjene banke,IMEL, razne poslovne zgrade... Koliko neko mora biti nenormalan da sam ne primeti da je u ovom bloku neophodan parking!?

  • IgorO

    25. septembar 2015 | 12:10

    Hocete li urediti parking kod solitera u 21.bloku? Tamo je radnim danima PAKAO za parkiranje,a u pitanju su visoke zgrade pa ce u slucaju pozara biti puno problema.

  • Rada

    25. septembar 2015 | 12:16

    Kod nas u Bloku 21 svaki dan je haos zbog parkiranja vozila. Da li i kada gradski celnici misle da taj problem rese? Parking koji grade u Bulevaru Zorana Djindjica i koji bi trebalo da se placa,nista nece rasteretiti parkinge oko zgrada u Bloku jer je taj parking daleko od prevoza. Svi koji tamo dolaze,ostave auto i onda idu na tramvaj ili autobuse u Bulevaru Mibajla Pupina pa je taj deo bloka najoptereceniji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA