KRVAVA NOĆ U BEOGRADU: Povređeno dete (2) na Gazeli, 39 saobraćajnih nesreća, tuče i pijanstva!

Tokom noći su pomoć najviše tražili hipertoničari i astmatičari, a bilo je i alkoholisanih i tuča, rekla je Nada Macura. Ona je, takođe, navela da je Hitna pomoć juče intervenisala 143 puta od čega 39 na javnom mestu

  • 3

U devet saobraćajnih nezgoda povređeno je 19 osoba, protekle noći u Beogradu, a zabeleženo je i 149 intervencija Hitne pomoći od čega 28 na javnom mestu.

Kada vidite ove saobraćajne nesreće nikada više nećete voziti pijani!

Najmlađa povređena osoba je dvogodišnje dete, a najstarija 57-godišnji muškarac, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 18.47 sati u saobraćajnoj nezgodi na autoputu u pravcu ka Nišu povređen je muškarac (30), koji je prevezen na Odeljenje neurohirurgije Urgentnog centra.

U udesu u 19.30 sati na Gazeli, takođe u pravcu ka Nišu, povređene su ukupno četiri osobe od kojih jedna 57-godišnja žena i dete od dve godine, i svi su prevezeni u Urgentni centar. Dve ženske osobe od oko 40 godina starosti zadobile su ortopedske povrede u 20.49 sati na autoputu kod isključenja iz Ulice Proleterske solidarnosti i prevezene u Urgentni centar, dok su nekoliko minuta kasnije muškarac (33) i žena (30) povređeni na Koteškom putu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U Urgentni centar prebačen je i četrdesetogodišnji muškarac koji je povređen u 21.18 sati u udesu na Kružnom putu. Kod motela na Avali u 21.43 sati povređene su tri muške osobe od 35, 45 i 50 godina starosti i prevezene na odeljenja neurohirurgije, hirurgije i ortopedije Urgentnog centra.

Posle saobraćajne nezgode koja se dogodila u 23.21 sati na uglu Tvorničke i Ulice 22. oktobra, na licu mesta je zbrinut muškarac koji je potom odbio transport i dobio uput. Na Obrenovačkom putu, 17 minuta iza ponoći, povređeno je pet osoba - dva muškaraca od 50 i 35 godina starosti, jedna 30-godišnja ženska osoba i dve ženske osobe od 25 godina starosti, i svi su prevezeni u Urgentni centar.

Tokom noći su pomoć najviše tražili hipertoničari i astmatičari, a bilo je i alkoholisanih i tuča, rekla je Macura. Ona je, takođe, navela da je Hitna pomoć juče intervenisala 143 puta.

Samo u Beogradu je zabeleženo 39 saobraćajnih nezgoda.

Prema podacima Uprave saobraćajne Policije Republike Srbije, prethodnog dana na putevima u Srbiji zabeležene su 62 saobraćajne nesreće u kojima je poginula jedna, a povređene su 32 osobe.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordjina

    23. januar 2016 | 11:01

    U Srbiji kazne su veoma blage,kazne se moraju pooštriti ne samo novčano već oduzimanjem vozila i krajnja zatvorom !

  • ljubica krnjaca

    25. januar 2016 | 18:51

    policija zna sve nrkodileri kriminalce sto sve ne resi za tri dana.ako mogu da poverujem navodno u vankuvetu je ukinut kriminal.i u bukurest

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA