NA SPISKU PROFESORI, SPORTISTI I JEDAN AKADEMIK: SNS predala izbornu listu na Vračaru!

Izborom kandidata na listi pokazali smo da smo kandidovali najbolje ljude koji će umeti da vode računa da se Vračar razvija, naveo je Goran Vesić

  • 56

Srpska napredna stranka predala je danas popodne izbornu listu listu "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" za izbore za gradsku opštinu Vračar, izjavio je Tanjugu funkcioner SNS Goran Vesić.

SNS za izbore u gradskim opštinama u Beogradu kandidovala sadašnje ministre!

- Činjenica da je SNS prva predala listu na Vračaru pokazuje kakvu podršku uživamo u ovoj opštini - rekao je Vesić.

Lista je predata u 17.45 sati u gradskoj opstini Vračar, a Vesić je rekao da je na listi 45 kandidata i svi kandidati su fakultetski obrazovani, a među njima je i devet profesora univerziteta, jedan akademik i trojica bivših sportista.

- Izborom kandidata na listi pokazali smo da smo kandidovali najbolje ljude koji će umeti da vode računa da se Vračar razvija - naveo je Vesić.

Predaji izborne liste su prisustvovali šef poslaničke grupe SNS u Skupstini Srbije Zoran Babić, narodne poslanice Marija Obradović, Katarina Rakić i Aleksandra Tomić kao i predsednik Opštinskog odbora SNS Vračara dr Nenad Ðorđević.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    10. mart 2016 | 12:53

    Pevajte hvalospeve... ( Vracar,nikada,nece prihvatiti,nijedan autokratski -rezim. Videcete.)..

  • Sever

    10. mart 2016 | 01:08

    Jasno je da vam je cilj da osvojite vlast a ne da bude bolje narodu! Vi ste RADIKALI, zato vam je Vracar trn u oku!! Ali dzaba vam !! Necete ga osvojiti nikad!

  • Laza

    10. mart 2016 | 08:14

    Lista koja će povesti Vračara u budćnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA