≫ 

Gde sve u Beogradu treba da se ZABRANI GOLOTINJA, a ima je?

Pozivamo vas da sa nama podelite vaš stav na ovu temu, kao i da nam ostavite komentar o tome da li biste vi uveli zabranu golotinje u Beogradu, gde tačno i zašto

  • 7

Turistkinja koja se "obučena" u tange prošetala Stradunom, naterala je gradonačelnika Dubrovnika da zabrani golotinju u starom jezgru grada, a identičnu odluku najavili su i zvaničnici Splita!

Ako šetate Dubrovnikom u ovoj odeći, platićete OZBILJNO VELIKU kaznu!

Propisane novčane kazne za one koji se kreću bez odeće, dela odeće ili u kupćem kostimu, u prvom slučaju iznose od 2.500 kuna, odnosno nešto više od 330 evra, ili 130 evra u slučaju da se plati na licu mestu. U istorijskom delu Splita, nepoštovanje komunalnog reda kažnjavaće se sa 1.000 kuna, što je 130 evra, odnosno 66 evra ako se plati odmah.

ZABRANJENO NOŠENJE MINIĆA I ŠTIKLI U SRPSKIM ŠKOLAMA? Gimnazije iz Novog Sada prve uvele ovo PRAVILO!

Nova dešavanja u komšiluku prosto su nas navela na razmišljanje o tome na kojim bi lokacijama u Beogradu moglo da važi isto pravilo, izuzev državnih i gradskih institucija gde se određeni kodeks oblačenja već podrazumeva (mada ne uvek i primenjuje).

Kalemegdan je svakako prvi na spisku, ali šta je sa glavnom šetačkom zonom - Knez Mihailovom ulicom - da li bi i ona, po vama, mogla da postane zabranjena zona za razgolićene šetače? Ili možda mesta ispred zvaničnih državnih institucija?

Takođe, u letnjim sparnim danima često se događa da u gradski javni prevoz ušeta muškarac odeven samo u majicu na bretele, ali i na stadion, u prodavnicu, tržni centar, kafić ili fast fud.

Pored toga, milion puta bili smo svedoci oskudnog, neadekvatnog (čitaj:minimalnog) oblačenja starleta, pevačica i drugih javnih ličnosti u pohodu na pozorište, u muzej, galeriju ili neku od gradskih koncertnih sala...

Pozivamo vas da sa nama podelite vaš stav na ovu temu, kao i da nam ostavite komentar o tome da li biste vi uveli zabranu golotinje u Beogradu, gde tačno i zašto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca gr.ψ. ξφΔ

    12. maj 2016 | 19:33

    Eeee, kao ovaj frajer sto je na slici, a extra je, ne treba zabraniti NIPOSTO !!! :-))))))))))))))))

  • Алекса

    12. maj 2016 | 16:04

    Коме је до забрана и до забрађивања нек се прошета у џамахирију и нека тамо остане! Људима који зарађују 20 000 динара још ћете да ограничавате како да се расхладе. Срамота!

  • Tedanius 80

    13. maj 2016 | 23:58

    Pa , za početak ugasite one budalaštine od farme, parova, maldiva, velike i male braće itd.isl.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA