NA GLUMU OTIŠAO ZBOG KAUBOJSKIH FILMOVA: Batin drug iz detinjstva sve rasplakao na komemoraciji! (FOTO)

- Odrasli smo zajedno. Bili smo u obdaništu, pa smo zajedno otišli u pozorišnu školu. On se setio da bi bilo dobro da studiramo Pozorišnu akademiju. Bio sam skeptičan da će da nas prime. Ali, primili su nas - rekao je on o srpskom Džonu Vejnu

  • 0

Velimira Batu Živojinovića, heroja domaćih filmova, kako onih iz stare Jugoslavije, tako i ovih snimljenih u Srbiji, ispratio je i drugar iz detinjstva Strahinja Straja Rodić.

NA VEČNI POČINAK U OMILJENOM ODELU I CRVENOJ KRAVATI: Glumci i prijatelji ispraćaju Batu u STAROM DVORU! (FOTO) (VIDEO)

On je na komemoraciji srpskom Džonu Vejnu rasplakao sve prisutne.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Odrasli smo zajedno. Bili smo u obdaništu, pa smo zajedno otišli u pozorišnu školu. On se setio da bi bilo dobro da studiramo pozorišnu akademiju. Bio sam skeptičan da će da nas prime. Ali, primili su nas. O Bati pričati mogu mnogo, ali osnovni razlog zbog kojeg smo otišli na glumu su - kaubojski filmovi - kazao je Rodić okupljenim ljubiteljima Batinih filmova i preko 300 uloga koje je slavni srpski glumac odigrao, kao i rođacima, prijateljima i kolegama koji su došli da mu iskažu poslednju počast.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Među njima su, pored najuže porodice, u Skupštini grada Beograda bili lider SPS-a Ivica Dačić, funkcioner SPS-a Žarko Obradović, glumci Radoš Bajić, Milorad Mandić Manda, Toma Kuruzović, Dragan Petrović Pele, Nikola Kojo, Radmila Živković, Vesna de Vinča, Dragan Džajić Džaja, Neda Todorović, Borislav Zečević, Radoslav Zelenović i mnogi drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA