Bijelo dugme poslalo neobičnu poruku publici koju zove na besplatni novogodišnji koncert (FOTO)

„Luda noć“ vas očekuje 30. decembra od 21 sat ispred Narodne skupštine

  • 2

Posle uspešno održanih koncerata u beogardskoj Areni, kultna jugoslovenska grupa "Bijelo dugme" prirediće svirku na ulicama grada, ali ovog puta potpuno besplatno!

SRPSKA PRESTONICA REKORDER U SLAVLJENJU: Doček 2017. godine u Beogradu će trajati TRI DANA

Naime, oni su neobičnom porukom potvrdili ranije najave gradskih zvaničnika da će u okviru novogodišnjih koncerata, planiranih za period od 29 do 31. decembra, nastupiti na nekom od gradskih trgova.

- Prošli smo pola sveta, ali najduže smo se zadržali u Beogradu. Beograđani, hvala vam za tri Arene. Bili su to naši najlepši koncerti do sada. Pevali smo skladno iz 60 hiljada duša. Sve su se one stopile u jednu emociju.

- Želimo da vam se odužimo. Bijelo dugme pravi žurku za sve oni koji su bili u Areni, ali im nije dovoljno, za sve one koji tih dana nisu imali slobodan dan, za sve one koji su dovoljno odrasli, za sve one koji nikada neće odrasti, za sve one koji znaju gde će biti te večeri, za domaćine i goste Beograda, za sve one koji žele da provere zašto su svi još jednom poludeli za Bijelim dugmetom, za sve one koji žele da još jednom polude - napisali su članovi Bijelog dugmeta sa Goranom Bregovićem na čelu.

Foto: Promo Foto: Promo

Kako su naglasili, „Luda noć“ vas očekuje 30. decembra od 21 sat ispred Narodne skupštine.

Foto: Promo Foto: Promo

- Bez ulaznica, skenera i drugih smaranja, dođite da zajedno ispratimo staru godinu i osvojimo nove rekorde! Ko ne poludi – taj nije normalan! - njihov je zaključak.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Myers

    26. decembar 2016 | 15:46

    Brega je napravio cirkus od grupe. Gde su Bebek, Milić, Djidji, Vlado i Zoran? Nazalost nema Ipeta i Laze ali i gore navedenim muzicarima bio bi lep koncert...Promenio je aranžmane i napravio nardne pesme sa onim snešnim trubačima...Kao veliki fan bijelog dugmeta nebi otisao na Bregin koncert ni da mi plate! Zar treba da slusam recimo pesmu "Selma" u izvodjenju trubačkog orkestra?

  • Beloglavi sup

    26. decembar 2016 | 15:59

    Da, zaslužila je to beogradska publika. Ona ceni muziku i muzičare pa zato joj makar deo treba vratiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA