Velika akcija policijskih presretača u Novom Beogradu: Znamo i koja vozila kreću u misiju od mesec dana!

Njihov zadatak je da presreću vozače koji krše pravila saobraćaja, ugrožavaju sebe i druge u vožnji

U narednih mesec dana tri presretača MUP-a cirkulisaće Novim Beogradom i kontrolisati nesavesne vozače. Tako će svi oni koji prođu novobeogradskim ulicama često biti na meti dve škode Superb i jednog plavog Audija, novopazarskh tablica.

Saobraćajna policija je danas na svakom koraku, i na jednu stvar će posebno obraćati pažnju!

Vozači, oprez: Policija dobila nove presretače kojima ne možete pobeći, snimaju i 3 saobraćajne trake odjednom!

Njihov zadatak je da presreću bahate vozače, one koji telefoniraju, ne vezuju pojas, prekoračuju brzinu i na bilo koji drugi način krše pravila saobraćaja, ugrožavaju sebe i druge u vožnji.

Policijski presretači su jedno od najefikasnijih sredstava sprovođenja zakona o bezbednosti u saobraćaju. Iako su se na našim putevima retko viđali, srpska policija je rešila da to promeni.

Podsećamo da je početkom godine Uprava saobraćajne policije dobila nova vozila opremljena najsavremenijim uređajima za detektovanje prekršaja. Radi se o uređajima koji istovremeno mogu detektovati saobraćajne prekšaje u tri i više saobraćajnih traka.

Ovakvim presretačima ne možete pobeći i od njih ne možete sakriti nijedan prekršaj. Zato je najbolje da poštujete sva saobraćajna pravila.

Redakcija Telegrafa.rs apeluje na sve vozače da pažljivo voze i poštuju saobraćajne propise!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    14. mart 2017 | 18:07

    Najlaksi nacin uzeti jos malo para od obicnih gradjana! Mora da se plati predizborna kampanja, sendvici, kisobrani I autobusi naravno!

  • Johan

    14. mart 2017 | 19:06

    Takva vozila u kojima se nevezuju i koji drze telefon na uvetu ceo dan sigurno nesmeju ni da ustave jer su stakla jako zatamnjena i njima nece stati na put sigurno a jure samo obicne smrtnike koji zakace malo zutog svetla i koji kilometar prekorace brzinu

  • Ibro

    14. mart 2017 | 17:49

    A ko ce hapsiti nesavesne putare, ko ce pisati i kontrolisati ne postojanje horizontalne i vertikalne signalizacije trake se ne vide na 95% saobracajnica nocu kada pada kisa sta sa tim! Samo zapretite vozacu, on ako ne plati nema registracije a ostali nema veze i dalje rade kako rade!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA