Vozač autobusa se onesvestio, u sudaru 30 povređenih (FOTO) (VIDEO)

U udesu u Bulevaru vojvode Mišića učestvovala dva autobusa gradskih privatnih prevoznika na liniji 23 i autobus "Laste", čiji vozač Miroslav Anđelković je, kako navode u Direkciji za javni prevoz, izgubio svest. Njemu je određen pritvor od 48 sati. Jedna osoba teže povređena

  • 5

Tridesetoro ljudi je povređeno, a jedna osoba teže, u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru vojvode Mišića kod Beogradskog sajma, u kojoj su učestvovala dva autobusa privatnih prevoznika na liniji 23 i autobus "Laste".

- U Urgentni centar dovezeno je 30 osoba. Sve su zadobile lakše povrede, a kod tri osobe je u toku dijagnostika - rekao je portparol Urgentnog centra Drago Jovanović.

Nakon policijskog uviđaja određeno je zadržavanje od 48 sati vozaču "Lastinog" autobusa Miroslavu Anđelkoviću, jer je utvrđeno da je on odgovoran za nesreću.

Prema prvim infomacijama iz prevoznika "Lasta" do sudara došlo je pošto je vozač "Lastinog" autobusa izgubio svest, saopštila je Direkcija za javni prevoz.

Dežurni dispičer GSP-a Sloba Mirković rekao je da su u sudaru, koji se dogodio oko 8.15 sati, učestvovala dva vozila privatnog prevoznika "Beobus" sa linije 23 i međugradski autobus prevoznika "Lasta" koji je saobraćao na liniji Obrenovac - Beograd.

Povređeni su putnici i dvojica vozača, a nezvanično se saznaje da je do nesreće došlo kada je autobus "Laste" naleteo na drugi autobus, koji je potom naleteo na treći.

Na lice mesta upućene su četiri ekipe Hitne pomoći. Portparolka Hitne pomoći Nada Macura izjavila je za Telegraf da je u ovoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba teže povređena.

- Jedna osoba je teže povređena i zadobila je povrede glave. Izveštaji lekara pristižu iz minuta u minut o broju i vrstama povreda, a one su sve, za sada, ortopedske prirode - kaže ona.

 

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • strikla

    13. jul 2012 | 15:57

    "Lastin" vozac izgubio svest i u isto vreme kriv za saobracajnu nesrecu!!! Kako ovo moze da ide zajedno !? Znate li vi sta pisete ! Ima li "Lastin" autobus klima uredjaje u ovo neuobicajeno vruce leto? Kad je vozac bio na lekarskom pregledu? Koliko je dugo neprekidno vozio, osam sato, deset.... na ovoj temperaturi ? Pocnite da radite posao novinara ....

  • Zorica lela

    13. jul 2012 | 19:15

    jako mi je zao vozaca sto ce da nastrada covek jer mu pozlilo,ali su i putnici nastradali samo zato sto su se vozili.a jos mi je zalije ovog ili ove svejedno,sto pametnuje pa sad ona zna razloge sto je vozacu pozlilo i trazi uzroke i jos trazi od novinara da oni urade sistematski pregled vozaca jel? pa stvarno mi te zao strikla.....

  • sasa

    14. jul 2012 | 05:53

    Nije uopste iznenadjujuce sto se sofer onesvestio, "Lastini" autobusi koji su ukljuceni u gradski prevoz, nemaju klimu, a po ovom paklu voziti takav autobus je ravno samubistvu ! Zimi imas osecaj kao da se vozis na motoru, a leti, niotkuda vazduha, kao da sedis u teflonskom tiganju. Ne treba sofer da ima neke vece zdravstvene probleme pa da kolabrira vozeci po ovoj vrucini. Dispeceri u "Lasti" su morali angazovati veci br. vozaca kako bi se menjali na 4 sata. Siguran sam da sofer nije kriv za nesrecu, on sigurno nije narucio nesvesticu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA