Ludnica u beogradskoj stomatološkoj ordinaciji: Zubar se raspevao dok je popravljao zub, a pacijent dohvatio gitaru (VIDEO)

Marko je poznat kao mladić koji pre podne spava, popodne je stomatolog, a uveče peva

  • 5

Da odlazak kod zubara ne mora nužno biti neprijatan pokazuje snimak iz jedne beogradske ordinacije. Umesto bolnih jauka, iz nje se šire zvuci gitare i pesma. Ne preko radija već uživo, a peva niko drugi do zubar dok popravlja zub. Kako nam je otkrio stomatolog Marko Kozomora, to je njegov način da smiri pacijente. I očigledno mu uspeva pošto se i pacijent dohvatio gitare.

KAD ČUJETE OVOG BEOGRADSKOG ZUBARA KAKO PEVA, nikada više nećete tražiti anesteziju (FOTO) (VIDEO)

Marko se godinama bavi stomatologijom, gradi solo karijeru kao pevač, ali ima i svoj orkestar - Marko Kozomara Exclusive Orcestra, sa kojim svira na proslavama, svadbama, u restoranima i klubovima.

Kako nam je rekao pre godinu dana, kada smo pisali priču o njemu, pre podne spava, popodne je stomatolog, a uveče pevač. Postavio je sebi takav ritam koji, kako vidimo, funkcioniše i dalje.

Samo naizgled, dve profesije nemaju veze jedna sa drugom. Ovaj stomatolog neverovatnog glasa našao je način kako da ih poveže.

Foto: Telegraf

- Ako se neki pacijent uplaši i ako mi je baš blizak, mogu i da zapevam dok mu recimo popravljam zub, ako će mu to pomoći. Izbor pesme zavisi od toga ko sedi na stolici. Mada, većina mojih pacijenata dolazi i na svirke, pa se noću družimo, a onda sutra radimo nešto što je ljudima generalno strašno i čega se boje - rekao nam je Kozomara, a ovim snimkom i potvrdio da je zaista tako.

Kako je i sam pevač, u ordinaciju na stomatološku negu dolazi mu dosta kolega: momci iz Lexingtona, Slađa Allegro, Blizanci, Bane Opačić i još mnogo njih. Tako se na snimku, u ulozi pacijenta ovog puta našao kompozitor i estradni menadžer Goran Ratković Rale.

Pogledajte kako izgleda kad zubar zapeva dok popravlja zub:

Daljinac

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Građanin Kejn

    30. januar 2018 | 22:03

    Marku toplo preporučujem da čuje svog poznatijeg prezimenjaka Pera Kozomaru!!! Inače svaka čast za veselog stomatologa!!!

  • Deni

    30. januar 2018 | 21:37

    Zubar je slatkis..

  • Zubotehnicka

    30. januar 2018 | 21:36

    Peva decko odavno! To je pesmom protiv bola! :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA