Radnik Beograda na vodi pao sa pet metara visine: Sa teškim povredama prevezen u bolnicu, inspekcija izašla na teren

Na gradilištu projekta "Beograd na vodi", 14. septembra poginula su dva radnika kada su pala sa stambene kule "Park vju" u izgradnji

  • 2

Radnik je juče teško povređen kada je pao sa visine od oko pet metara, a prema navodima inspekcije slučaj je prijavljen policiji.

Jeziva nesreća na gradilištu Beograda na vodi: Dva radnika poginula nakon pada sa 22. sprata (VIDEO)

Inspekcija Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja izašla je na teren kako bi ispitala okolnosti pod kojima je radnik iz Turske teško povređen na gradilištu tržnog centra Galerija u okviru projekta "Beograd na vodi", rečeno je danas u tom ministarstvu.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Radnik je juče teško povređen kada je pao sa visine od oko pet metara, a prema navodima inspekcije slučaj je prijavljen policiji.

- Inspekcija je odmah izašla na teren da ispita sve okolnosti tog slučaja i mi očekujemo njihov izveštaj - rekli su agenciji Beta u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Prema saznanjima N1, radnik star 58 godina turski je državljanin, a sa teškim povredama prevezen je u bolnicu.

Na gradilištu projekta "Beograd na vodi", 14. septembra poginula su dva radnika kada su pala sa stambene kule "Park vju" u izgradnji.

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rudi

    4. oktobar 2018 | 10:05

    Zar to nije zatvoreno na zakonskih 60 dana posle nesrece ona dva radnika?

  • Pera

    4. oktobar 2018 | 10:16

    Radnik iz Turske? Da li ima dozvolu za rad? Boravak? Ako se zagrebe ispod površine, bojim se da se svašta može pronaći...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA