Prosuo na profesora kantu punu fekalija

Napadač star oko 30 godina prišao je profesoru srednje politehničke škole dok je ovaj sedeo u kolima, pokucao mu na prozor i zasuo ga svinjskim izmetom iz pune kofe

  • 10

Na profesora srednje politehničke škole na Novom Beogradu nepoznati napadač, star oko 30 godina, prosuo je punu kantu svinjskog izmeta. Incident se dogodio preksinoć u Bloku 37 u blizini školske zgrade. Napadač je prišao profesoru dok je ovaj sedeo u svom automobilu, pokucao mu na staklo, a kada je nesrećni čovek otvorio prozor, zasula ga je gomila fekalija.

Drugi profesor ove škole, koji je zamolio da mu se ime ne objavljuje, zabrinut je za bezbednost kolega i učenika.

- Moj kolega, u trenutku napada, od šoka nije znao šta ga je snašlo. Čim je došao sebi skinuo je i bacio stvari i odvezao se kući samo u majici. Rekao je da je napadač nosio kapuljaču, ali da izgleda kao da ima oko 30 godina i da ima bradicu - kaže kolega napadnutog profesora.

Stanari Bloka 37 kažu da je ovo naselje poznato kao problematično.

- Prvo sam čuo da su učenici prosuli fekalije po profesoru, ali sam kasnije saznao da se radi o nekom starijem. Mora da ga je čekao u zasedi, a ko zna zašto je to uradio - kaže stanar obližnje zgrade.

Direktor srednje politehničke škole Dušan Milovanović ubeđen je da je u pozadini ovog napada spor koji njegova ustanova vodi sa sa OŠ "Đuro Strugar" sa kojom dele istu zgradu.

- Situacija je krajnje ozbiljna i svi u školi smo šokirani i zgroženi. Mogu samo da zamislim kako se oseća kolega - kaže Milovanović, ističući da je posle ovog događaja zabrinut za bezbednost učenika.

- Taj huligan je tako mogao da napadne bilo koga - mene, kolege ili učenike. O incidentu je obaveštena policija i verujem da će napadač biti uhapšen. Očekujem da policija istraži i otkrije i pozadinu ovog napada - kategoričan je Milovanović.

Ovo je prema njegovim rečima, već drugi incident u Politehničkoj školi koji istražuje policija.

- Uoči Svetog Save neko je prefarbao tablu s nazivom naše škole. I o tom slučaju je obaveštena policija. Školski policajac, koji brine za bezbednost učenika osnovne škole, prikupio je dovoljno dokaza i mislim da će osobe koje su prefarbale tablu biti identifikovane - zaključio je Milovanović.

(M. B. / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladimir1

    13. februar 2013 | 08:00

    U majci ne moze da se odveze kuci, u majci je bio pre nego sto se rodio, ali moze u majici da se odveze kuci :-)

  • Ilija Čvorović

    13. februar 2013 | 10:13

    Ne prosipa niko kantu svinjskih fekalija na bilo koga bez razloga i to usred bela dana. Razmislite samo, morao je u Beogradu naći svinjske fekalije, doneti do mesta događaja, sačekati dotičnog, suočiti se licem u lice i prosuti po njemu. Tu je hteli mi ili ne uloženo puno truda i verujem da je bilo vredno tog truda, gospodin profesor nek se zapita gde je pogresio i sa kim...

  • русија

    13. februar 2013 | 01:20

    сигурно му остао у добром сећању

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA