Aerodrom "Nikola Tesla" lažirao vest da je drugi najbolji u Evropi

Zvaničnici su se po objavljivanju rezultata pohvalili da je u anketi učestvovalo 14 miliona ljudi, međutim, utvrđeno je da je mišljenje o evropskim aerodromima dalo svega 57 posetilaca agencije "I-dreams"

  • 9

Aerodrom "Nikola Tesla" lažirao je podatke ankete španske agencije "I-dreams", koja je objavila da je beogradski aerodrom proglašen za drugi najbolji u Evropi.

Naime, zvaničnici su se po objavljivanju rezultata pohvalili da je u anketi učestvovalo 14 miliona ljudi, međutim, utvrđeno je da je mišljenje o evropskim aerodromima dalo svega 57 posetilaca sajta ove agencije.

Iako je istraživanje predstavljeno kao rezultat renomirane kuće za istraživanje javnog mnjenja, ispostavilo da da je "I-dreams" najobičnija turistička agencija. U ovoj firmi kažu za "Informer" kako su putnici u njihovoj anonimnoj anketi ocenjivali samo barove, VIP salone i prodavnice, a ne investicije, kako su naveli nadležni.

Ovo nije prvi put da se rukovodstvo aerodroma pohvalilo rezultatima ankete "I-dreams-a", budući da su prošle nedelje objavili podatak kako je "Nikola Tesla" uvršten među deset najboljih svetskih aerodroma.

Tada je ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić požurio da čestita rukovodstvu, rečima kako je anketa pokazala da je "menadžment aerodroma, koji radi na modernizaciji poslovanja, ono na šta Srbija treba da bude ponosna".

Ni Mrkonjić, ni direktor Aerodroma "Nikola Tesla" Velimir Radosavljević nisu želeli da komentarišu ove navode.

(Telegraf.rs / Izvor: Radio 021)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nestor

    11. mart 2013 | 20:41

    I Cuckovic je cestitao velikiii uspeh aerodromu...i pozeleo da sto vise jos obrenovcana zaposli se,jer su pokazali izuzetne rezultate...i pokusava da hotel obrenovac bude zvanicni hotel aerodroma...dodje mi da placem..unistise aerodrom gay 17...naprednjaci,policijo,inspekcije pod hitno na ab...tu su milioni nestali,zaposljavaju svaki dan neke nove izvrsne direktore,rengenisne,savetnike....mnogo su drski,bahati i bezobrazni...ali doci ce i njima kraj'sto kaze profesor dule vujesevic...nikome nije gorela doveka

  • debeli_blaf

    11. mart 2013 | 19:41

    ja mislim da rukovodstvo aerodroma nikada ne bi lazirala podatke.haha

  • Dule

    11. mart 2013 | 22:25

    Toliko o najboljem ajrodromu u evropi.Pa reko vam ja prosli put da smo mi zadni na listi.nas ajrodrom je gori nego zeleznicka stanica u bilo kojoj drugoj zemlji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA