Kamiondžija rekao da nema šta da prijavi, a onda su carinici upali i razrogačili oči kad su videli šta je sve natrpao u kamion (FOTO)

Na pitanje carinika šta ima da prijavi za carinsku kontrolu, vozač je odgovorio da nema ništa osim robe koju prevozi

  • 0

Carinici su 9. septembra 2017. godine na graničnom prelazu Srpska Crnja, na izlazu iz zemlje, sprečili pokušaj krijumčarenja više od 1.500 boksova neprijavljenih cigareta marki ''Marble'' i ''Ashima'' bez akciznih markica.

Carinicima prijavio samo 8.000 evra: Kad su ga pretresli i našli još čitavo bogatstvo, promumlao je da je to ušteđevina

Slučaj je otkriven kada je na ovaj prelaz ka Rumuniji, malo posle 21 čas, pristigao kamion beogradskih registarskih oznaka koji je prevozio prijavljeni tovar parketa i lajsni.

Foto: Uprava carina Republike Srbije

Na pitanje carinika šta ima da prijavi za carinsku kontrolu, vozač je odgovorio da nema ništa osim robe koju prevozi.

Foto: Uprava carina Republike Srbije

Tokom detaljnog pregleda kamiona, u saradnji sa graničnom policijom, u dubini prikolice su primećeni najlonski džakovi u kojima je očigledno bila i neka druga roba.

Foto: Uprava carina Republike Srbije

Carinik je potom izašao iz prikolice i uzdužno razvezao ceradu kada se jasno videlo da se u tovaru nalazi dosta natovarenih džakova u kojima su se nalazile cigarete marke ''Marble'' i ''Ashima''.

Utvrđeno je da se u tovaru ukupno nalazilo 300 boksova cigareta ''Marble'' i 1196 boksova cigareta ''Ashima'' koje nisu imale akcizne markice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA