Masovno hapšenje Srba u Češkoj: U akciji učestvovala i naša policija (FOTO)

U Češkoj otkrivene tri ilegalne laboratorije za proizvodnju marihuane, i uhapsili 12 osoba među kojima ima i Srba

  • 4

Policija Srbije, UKP, Služba za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), zajedno sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, i policijom i Tužilaštvom Češke, sproveli su opsežnu međunarodnu sinhronizovanu akciju na teritoriji dve zemlje i u Češkoj otkrili tri ilegalne laboratorije za proizvodnju marihuane, i uhapsili 12 osoba među kojima ima i Srba.

Jagodina je nema: Bili su divne, mirne komšije, sve dok policija nije upala u njihovu kuću i obelodanila JEZIVU ISTINU

Zalivao je svoju baštu, kada je stigla policija i stavila mu lisice na ruke. Zbog onoga što je rekao na saslušanju, svi su zanemeli

U akciji je uhapšena organizovana kriminalna grupa koja se u dužem vremenskom periodu bavila proizvodnjom i distribucijom narkotika na evropskom tržištu.

- Nakon višemesečnog intenzivnog rada razbijena je organizovana kriminalna grupa koju je činilo ukupno 12 osoba - navodi se u saopštenju MUP-a i dodaje:

- U Češkoj je uhapšeno šest osoba iz Srbije - T. M. (36) iz Čačka, P. N. (32) iz Kragujevca, S. J. (28) iz Čačka, V. I. (33) iz Gornjeg Milanovca, A. B. (32) iz Gornjeg Milanovca i O. N. (33) iz Čačka, kao i O. M. (38) iz Berana, državljanin Crne Gore. Tom prilikom je zaplenjeno 2.200 stabljika opojne droge marihuana, 650 sadnica iste biljke i 90 kilograma osušene i upakovane marihuane spremne za dalju distribuciju.

Foto: MUP

U MUP-u dodaju da je istovremeno u Srbiji, izvršen pretres na 12 adresa, a tom prilikom su uhapšene tri osobe - K. M. (36) iz Valjeva, B. Z. (31) iz Valjeva i M.O. (35) iz Čačka, dok je za dva lica raspisana poternica.

Daljinac

(Telegraf.rs / Foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub

    12. septembar 2017 | 17:58

    Kako se uništava poljoprivreda!

  • djordje

    12. septembar 2017 | 23:45

    To samo u Srbiji ima pa ovde bre glad udarila ovi nasi hapse svuda pa oni jadni ljudi unose te iste pare u Srbiju sta koga briga ko gde radi strasno sta rade tuga majke mi pa nek daju vece plate i bolje uslove za zivot

  • Bb

    12. septembar 2017 | 17:35

    ja mislim da su nevini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA