≫ 

Kuma porodice Marjanović svojom izjavom menja tok istrage: Čula se s Jelenom tačno u 16.42, a to MNOGO govori!

Postoji očigledna razlika u vremenu Jeleninog nestanka o kome govore Zoran Marjanović i kuma Vera

  • 50

Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, potvrdila je juče u Višem tužilaštvu u Beogradu da se poslednji put sa Jelenom Marjanović čula 2. aprila prošle godine, na dan kada je ubijena, i to tačno u 16.42 časova!

Advokat Zorana Marjanovića zagrmeo: Zoran ne može da ima nikakve veze sa ubistvom, evo neoborivog dokaza za to! (VIDEO)

Ovaj njen iskaz mogao bi da bude veoma važan u daljoj istrazi pošto je Zoran Marjanović, koji je uhapšen zbog ubistva, u istrazi više puta ponovio da je Jelena nestala u 16 časova!

Pitanje na koje mora da se nađe odgovor, dakle, glasi: Kako se to kuma Vera 2. aprila u 16.42 čula sa Jelenom, a Zoran je, prema sopstvenim rečima, skoro sat vremena pre toga počeo da traga za njom?! Pa, zar kada je posumnjao da je nestao prvo suprugu nije pozvao na mobilni?!

Listinzi poziva Jeleninog broja do kojih je došla istraga pokazuju, inače, da je Jelena u 16.45 nakratko pozvala majku Zoricu!

Sagovornici "Informera" iz istrage kažu da je malo verovatno da se Zoran "zbunio i pogrešno opredelio vreme", jer je tokom istrage više puta izričito rekao da je potragu za Jelenom počeo u 16 časova!

Telegraf.rs TV

- Vera Vukomanović, kuma Marjanovića, potvrdila je u tužilaštvu da se kobnog dana čula sa Jelenom tačno u 16.42, baš kako stoji i u listingu. Ona tvrdi da ju je Zoran malo posle toga, oko 17 časova, obavestio da je Jelena nestala. Rekla je i da ju je Zoran zamolio da nestanak prijavi policiji, pošto je on sa porodicom i prijateljima tražio ženu po nasipu.

- Vera je potom, kako je navela, otišla u policiju, ali nije mogla da prijavi Jelenin nestanak jer nije član uže porodice. To je onda uradio lično Zoran, ali tek oko 20 časova istog dana - prenosi sagovornik "Informera".

Postoji, dakle, očigledna razlika u vremenu Jeleninog nestanka o kome govore Zoran i kuma Vera.

Inače, Vera Vukomanović je tokom jednočasovnog ispitivanja rekla i da se Jelena dva-tri minuta posle razgovora sa njom čula i sa majkom Zoricom, nakon čega je više niko nije dobio na telefon.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PINOKIO ZASTO LAZES

    24. oktobar 2017 | 09:54

    Otkri ti nama cija je varikina i zasto ste prali ves?Zastp ste stavljali parket preko podnih plocica?Zasto se menjaju automobili cesce nego sto ja menjam sezonske hulahopke ?Zasto si zvala Sigurnu kucu ako su njih dvoje imali savrsen brak po tvojoj tvrdnji?Zasto su Zoranu ruke bile izgrebane i zasto je baba Zorka lakirala nokte u toj situaciji?

  • Sudija

    24. oktobar 2017 | 15:02

    Kuma Marjanovica ocigledno zeli da da alibi Zoranu,pa zato i laze za njega...Niko sem nje nemoze da posvedoci da je to istina...

  • Zeljko

    24. oktobar 2017 | 08:44

    Kuma je pozvala Jecu po necijem nagovoru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA