Advokat Zorana Marjanovića zagrmeo: Zoran ne može da ima nikakve veze sa ubistvom, evo neoborivog dokaza za to! (VIDEO)

Mogu da vam kažem da je policajac koji je svedočio... tačno napomenuo šta se dešavalo tog dana, koliko su pretraživali nasip zajedno sa Zoranom

  • 49
Zoran Marjanović Foto: Telegraf

Aleksandar Zarić, branilac Zorana Marjanovića, kazao je danas posle svedočenja dva svedoka u Višem sudu, da je jasno da osumnjičeni nije mogao da ubije suprugu Jelenu pišu Novosti.

Nakon njenog svedočenja, pale su u vodu spekulacije da je Jelena Marjanović ubijena dan ranije: Saslušana kuma Vera!

Zoranovi majka i sin bili na saslušanju i - ODBILI DA SVEDOČE!

- Odbrana je zadovoljna s onim što smo danas čuli. Apsolutno je utvrđeno da je pokojna Jelena razgovarala sa kumom Verom Vukomanović tog dana u 16.42 telefonom, što je ona potvrdila. To znači da sve spekulacije o prethodnom danu više ne dolaze u obzir - istakao je Marjanovićev advokat.

- Mogu da vam kažem da je policajac koji je svedočio... tačno napomenuo šta se dešavalo tog dana, koliko su pretraživali nasip zajedno sa Zoranom... Apsolutno je nemoguća priča da je Zoran mogao da izvrši to krivično delo za 10 minuta. Da bude krvav i blatnjav i mokar i da se tom prilikom nađe sa ćerkom na nasipu - objasnio je Zarić.

- Posle današnja dva svedoka, sasvim je jasno odbrani da zaista nije mogao to da uradi - kazao je advokat i dodao da su sve spekulacije koje su se pojavile netačne.

Foto:Youtube/Printskrin

Marjanović se nalazi u pritvoru od hapšenja 15. septembra godinu i po dana od ubistva, koje se dogodilo 2. aprila 2016. godine. Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

On je i pre hapšenja bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan na slobodu zbog nedostatka dokaza.

Pogledajte video i šta je rekao Marjanovićev advokat:

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina

    23. oktobar 2017 | 23:04

    Ahhhhhhha ona malo trci po nasipu pa izvadi telefon cekaj da se javim kumi!! Da nije tuzno bilo bi smesno

  • MONSTRUME NA ROBIJU

    23. oktobar 2017 | 19:03

    Otkri ti kumo Vera Vukomanovic nama cija je varikina i zasto ste tada prali ves? Zasto ste stavljali parket preko podnih plocica? Zasto se menjaju automobili i uklanjaju tragovi? Zasto si zvala Sigurnu kucu ako su njih dvoje imali savrsen brak po tvojoj tvrdnji? Zasto su Zoranu ruke bile izgrebane i zasto je baba Zorka farbala nokte u toj situaciji?

  • moravica

    23. oktobar 2017 | 19:40

    Advokate, nisi mi bas bio uverljiv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA