≫ 

Je l' treba da nas pobiju sve? Pošaljite nekoga odmah! Zmajevačka 26, Žarkovo: Jezive reči su odjekivale na suđenju za ubistvo u Beogradu!

Najpoznatije suđenje za ubistvo provalnika, koje je izazvalo velike polemike u javnosti poslednjih godina, nastavljeno je danas

- Žena je stavila dete da spava i otišla u spavaću sobu, a ja ubrzo za njom. Ona je izašla iz sobe i brzo se vratila, šapućući da nam je u stanu provalnik. Prestrašio sam se i izašao iz sobe - ovim rečima je svoju odbranu započinjao Saško Bogeski, koji je u maju 2013. godine usmrtio provalnika Vladimira Manića u svom stanu u Zmajevačkoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo. Danas je rekao da ostaje pri njoj, da ne menja iskaz.

ČUO SAM ŠUM I ONDA SAM UZEO NOŽ U RUKE: Počelo suđenje Sašku Bogeskom optuženom da je UBIO PROVALNIKA!

Na suđenju, koje je počelo jutros u 10 sati, Bogeski je izjavio da ostaje pri ranijim izjavama. Na današnjem suđenju nije bilo pitanja za optuženog.

Saškov advokat Zoran Agatonović se protivio izvođenju dokaza, jer smatra da uzimanje podnokatnog sadržaja u noći ubistva nije pravovremeno izvršeno i da nije ni utvrđeno da li je Bogeski pre uzimanja DNK išao u WC ili prao ruke!

Nakon ovih reči, u nastavku suđenja su puštena dva audio-snimka gde Saškova supruga Ira Bogeski poziva policiju da prijavi provalnika.

Na prvom snimku žena poziva i kaže da sumnja da neko provaljuje i da su i već upadali u stan.

Pa dobro je l' šaljete nekog? Je l' treba da nas pobiju sve? Pošaljite nekoga odmah. Zmajevačka 26, Žarkovo - čuje se njen glas na drugom snimku.

U sudnici tajac, okrivljenom posle puštanja snimka razgovora njegove žene sa policijom nije bilo prijatno.

Saško Bogeski, njegova supruga i advokat; Foto: Telegraf

Saško se vidno uznemirio jer se setio kobne noći i počeo je da uzdiše i trlja oči.

- Otišao sam do kuhinje i uzeo nož kako bih zaštitio porodicu i sebe. Video sam kako ka mojoj glavi ide nešto oštro. Tada sam počeo da mlatim i nožem i rukama. Branio sam sebe i svoju porodicu - izjavio je svojevremeno Bogeski, opisujući nemili događaj, kojeg se danas podsetio.

Inače, nakon pet propalih optužnica za ovo delo, koje je Viši sud obarao pune dve godine, Apelacioni sud je prihvatio šesti optužni akt, na osnovu kog se Sašku Bogeskom sudi za ubistvo provalnika. Saško je na prethodnim ročištima izjavio da je nož potegao u samoodbrani.

Završne reči su planirane za 26. decembar u 10 sati.

Daljinac

Da li vi opravdavate postupak Bogeskog, da ubije provalnika u svojoj kući? Šta biste vi uradili? Da li ste za uvođenje zakona sličnog onom u Americi, gde čim uljez uđe na vaš posed, imate pravo da mu presudite kako biste zaštitili sebe?

Odgovore ostavite u komentarima.

(Telegraf.rs/Slađana Vasić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina. Jezdovic@.com

    14. novembar 2017 | 20:32

    Naravno, sta trazi u tudjem stanu, za coveka oslobadjajuca presuda

  • Горан

    14. novembar 2017 | 13:34

    Шта је требало да ураде. Да мирно чекају да провалник заврши посао и, ако преживе, да га сутра изведу на ручак. Шта ћемо са полицајцима који су примили позив ?

  • Marjan

    14. novembar 2017 | 13:34

    Treba uvesti zakon da svaki provalnik i nasilnik koji udje u stan,dvoristu i napadne ili pokusa ukrasti bilo sta sa imanja treba ga spreciti i u krajnjem slucaju ubiti ako je zivot porodice ili vlastiti zivot vlasnika imanja ugrozen. Sadasnji slucaj je bruka i sramota za Drzavu Srbiju jer na ovaj nacin i preko ovog sudjenja pokazuje svoju nemoc i stiti nasilje i kriminal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA